Vâlcea se desparte de încă un jucător. „Așteaptă promovarea lui Hermannstadt, apoi să meargă acolo, ca jucător și antrenor secund”

CSM Râmnicu Vâlcea a intrat în vacanță, iar conducerea clubului a amânat discuțiile cu jucătorii pentru săptămâna următoare. Totuși, după ce contractul cu Kevin Trabalka s-a reziliat, mijlocașul central Răzvan Dâlbea a anunțat conducerea că nu intenționează să continue la Vâlcea.

„Dâlbea vrea să fie lângă familie, la Sibiu, are un copil mic, este de înțeles. Noi am fost foarte mulțumiți de Dâlbea și el a fost încântat de colaborarea cu noi, dar el așteaptă promovarea lui Hermannstadt, apoi să meargă acolo, ca jucător și antrenor secund. În rest, nu ne-a mai anunțat niciun jucător că ar vrea să plece”, a declarat managerul din Zăvoi, Lucian Munteanu.

Șeful clubului vâlcean anunță că, de săptămâna viitoare, va discuta cu jucătorii aflați la final de contract. „Avem o săptămână de liniște, apoi, de săptămâna următoare, începem discuțiile cu jucătorii cărora dorim să le prelungim contractele. Joi am avut banchetul cu întreaga echipă, apoi s-a intrat în vacanță, încă nu am stabilit cu exactitate data reunirii. Avem sub contract toți juniorii, la care se adaugă alți juniori pe care i-am împrumutat la alte echipe, precum Marin, Preda, Dozescu, Voicilă și Sporea, care vor fi chemați la reunire”, a spus Lucian Munteanu.

Noul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, este cunoscut ca un iubitor de sport și este cel care, alături de Gheorghe Constantin, a înființat clubul, în urmă cu 12 ani. Cunoscută fiind și apropierea politică dintre Mircia Gutău și fostul senator Dan Nițu, pare clar că CSM va continua în aceeași alianță, cu SC Damila SA acționar majoritar și Primăria acționar minoritar. „Deocamdată, să fiu mai întâi instalat și să văd ce buget este la Primărie. Nu pot să afirm nimic de fotbal până nu văd actele”, a declarat noul primar.

Singura problemă care poate pune sub semnul întrebării existența clubului este procesul cu Fiscul, în care CSM contestă datoria invocată de Fisc, de 33 miliarde de lei vechi, provenită în mare parte din taxele neplătite din urmă cu 6-7 ani, când primar era chiar Mircia Gutău.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Pe aceeași temă