Văduva, Stoica și Zaharia, legitimați în Zăvoi

06 Sep. 2011, 14:25 Bursa transferurilor
Văduva, Stoica și Zaharia,** legitimați în Zăvoi

CSM continuă campania de transferuri, legitimându-i azi pe Robert Văduva(Steaua II), Constantin Stoica(Petrolul) și George Zaharia(FC Argeș). Finanțatorul echipei vâlcene, Cătălin Rufă continuă să aducă în Zăvoi jucători tineri, de perspectivă, transferându-i pe atacanții Văduva(19 ani), C.Stoica(19 ani) și fundașul dreapta Zaharia(22 ani).

În urmă cu cinci ani, Steaua a plătit 60 de mii de euro pentru transferul lui Văduva de la ȘF Gică Popescu. Sezonul trecut, Văduva a debutat în Liga pentru Unirea Urziceni.

Zaharia a ajuns în Zăvoi liber de contract, după ce a părăsit pe FC Argeș în vară. Deși Argeșul cerea circa 50 mii euro pentru transferul său, oficialii CSM-ului au profitat că în contractul acestuia cu clubul piteștean era o clauză prin care acesta putea deveni liber în cazul oricărei oferte venită de la o echipă de Liga a II-a.

După ce sezonul trecut a evoluat pentru Petrolul, Constantin Stoica este acum jucătorul CSM-ului, deținut în copropietate cu Chimia Brazi.

„Fanii trebuie să înțeleagă că aceasta este soluția corectă, să aduci tineri de perspectivă care să aibă contracte pe perioade lungi cu clubul, să se închege o echipă pe care te poți baza, nu cum a făcut până acum CSM-ul, când a adus numai jucători împrumutați și n-a promovat. Vom încerca să fim cât mai în față în acest sezon, nu se știe niciodată ce se poate întâmpla”, a spus finanțatorul Cătălin Rufă.

articol scris de Adi Georgescu

06 Sep. 2011, 14:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă