Vădrariu și Batin, doriți la Cluj

06 Jul. 2009, 11:48 Bursa transferurilor
Vădrariu și Batin,** doriți la Cluj

Tinerii-minune de la Jiul Petroșani și FC Baia Mare sunt principalii vizați de Universitatea pentru perioada de “mercato”. Cei doi atacanți, Daniel Vădrariu (foto) (19 ani) și Paul Batin (22 de ani), sunt considerați a fi fotbaliștii care se încadrează perfect în planul gândit de noul finanțator, Florian Walter, de a crea o echipă tânără și de perspectivă la “U”.

 

Vădrariu este cotat de Jiul Petroșani la 200.000 de euro, iar clujenii sunt pregătiți să facă o ofertă concretă de 150.000 de euro, la care se adaugă un jucător împrumut. Patronul Jiului, Alin Simota, ne-a declarat că nu a primit până acum nicio propunere de transfer pentru tânărul său fotbalist. “Nu ne-a contactat nimeni de la “U”. Dacă am fi pregătiți să ne despărțim de el? Nu vă pot spune”, s-a limitat să declare finanțatorul din Vale. în ceea ce-l privește pe Batin, cluburile s-au înțeles pentru o sumă de aproximativ 170.000 de euro, la care se adaugă împrumutul pe un an al lui Ciprian Suciu.

 

Până în acest moment, sigure sunt transferurile a trei fotbaliști, toți proveniți de la Dinamo II. Dan Bucșă (20 de ani, mijlocaș la închidere) este căpitanul “câinilor mici”, Andrei Nițu (21 de ani, fundaș dreapta) a fost multă vreme în vizorul primei echipe, în timp ce Andrei Voican (18 ani, atacant) este considerat drept unul dintre jucătorii cei mai talentați și de perspectivă ai “alb-roșilor”.

 

Cei trei au semnat deja contracte valabile pe următorii cinci ani cu Universitatea și vor fi prezenți azi la reunirea lotului. Un alt jucător de la Dinamo II, care ar putea veni la Cluj, este mijlocașul stânga ivorian, Annoh Attoukura (20 de ani).
 

 

Sursă: ziuadecluj.ro
 

06 Jul. 2009, 11:48 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă