Vădrariu, hotărât să rămână la noua Poli: „Sper ca suporterii să înțeleagă că avem nevoie de ei”

06 Aug. 2012, 20:17 Bursa transferurilor

Reșițeanul Daniel Vădrariu e una dintre surprizele plăcute din lotul lui ACS Poli. Talentatul mijlocaș stânga va fi împrumutat de la Astra Ploiești în noul sezon și crede în obiectivul promovării, pentru îndeplinirea acestuia el cere și sprijinul galeriei.

În vârstă de 22 de ani, Vădrariu a avut un start promițător în Liga I cu Astra și a atras atenția celor de la Dinamo după ce le-a marcat acestora două goluri în meciul direct. A început fotbalul la Reșița și a jucat pentru vechea CSM, apoi a trecut la Jiul și a promovat pe prima scenă cu Ceahlăul.

„Am fost împrumutat un an de zile aici la Timișoara și sper să facem o figură frumoasă. Mai trebuie să semnez când se fac actele. Toți suntem în aceeași situație, am negociat fiecare jucător, așteptăm să începem treaba. Ni s-a spus că se va rezolva până la sfârșitul săptămânii”, spune Vădrariu.

Mijlocașul e la curent și cu situația din jurul echipei dar e optimist în privința noului sezon. „Pentru a promova mai avem nevoie de 2-3 jucători, am înțeles că rămâne și Ovidiu Petre, sper să mai vină jucători să ne ajute să promovăm. Eu știam de vechea Poli, acum s-a făcut o nouă echipă, sper să înțeleagă și suporterii că avem nevoie de ei la fiecare meci. Să înțeleagă că nu este Recaș, este o nouă Poli, care merită să joace în Liga I, pentru că acest oraș merită”, a conchis bănățeanul.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

06 Aug. 2012, 20:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă