Vacanță activă pentru Bodea la FC Brașov: „Trebuie să căutăm fotbaliști”

Vacanță activă pentru Bodea la FC Brașov:**

După ce luni a ajuns la un acord cu oficialii lui FC Brașov, ieri, tehnicianul Cosmin Bodea a semnat contractul cu gruparea brașoveană. Chiar dacă au fost ceva probleme legate de durata contractului, în cele din urmă s-a ajuns la un acord pentru un angajament pe un an de zile cu opțiune de prelungire. Bodea a acceptat politica de austeritate a clubului, astfel că va primi maxim 1.000 de euro lunar.

„Am semnat un contract valabil pentru un sezon cu FC Brașov cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Am discutat câteva minute și cu Ioan Neculaie, care ne-a transmis să începem formarea lotului de jucători”, a declarat Bodea, care aseară a plecat acasă, la Oradea: „Voi fi într-o vacanță activă, pentru că, împreună cu cei din conducere, trebuie să căutăm fotbaliști”.

Pe lista celor de la FC Brașov sunt mai mulți jucători de la Unirea Tărlungeni cu care s-au și demarat câteva discuții, cu jucători care au evoluat la defuncta Corona, dar și cu câțiva jucători care au jucat sezonul trecut la gruparea brașoveană.

Plafon salarial

Dacă în ultimii ani, la Brașov se semnau contracte cu jucători pe sume destul de mari, iar șefii clubului „uitau” să le plătească cu lunile, ceea ce a provocat multe tensiuni în cadrul lotului, acum, odată cu retrogradarea echipei se încearcă altceva. Bani mai puțini, dar plătiți la timp. Astfel, din informațiile noastre, cei mai buni trei-patru jucători vor încasa maxim 3.000 de lei, iar majoritatea fotbaliștilor vor încasa salarii de 2.000-2.500 de lei.

Și juniorii vor încasa salarii cuprinse între 1.000-1.500 de lei. „Degeaba promiți fotbaliștilor contracte de mii de euro, dacă nu le poți plăti. Mai bine le dai contracte realiste, care să fie plătite lunar. Vor fi și câteva bonusuri de performanță. Important este ca jucătorii să fie plătiți la timp și să beneficieze de condiții optime de pregătire”, spun oficialii lui FC Brașov.

Sursa: Monitorul Expres
Foto: Facebook FC Brașov

Pe aceeași temă