Utiștii au renunțat și la Ionuț Radu. Arădenii pleacă sâmbătă în Austria

Ionuț Radu a fost printre primii nou-veniți în vară în tabăra roș-albă a UTei. Atacantul care a jucat în sezonul trecut la Național Sebiș a fost în cantonamentul de la Stâna de Vale, a intrat în primele patru amicale, însă la Pâncota n-a fost zărit printre utiști. Motivul: dimineață, părțile au decis să meargă separat. Conducerea Bătrânei Doamne n-a făcut comentarii, menționând doar că înțelegerea s-a încheiat de comun acord.

În acest moment, UTA contează în atac pe Ciprian Rus, Adrian Petre și Marius Curtuiuș. Variantă o reprezintă și Dennis Man, obișnuit atât cu atacul cât și cu linia de mijloc.

Lotul UTA-ei pentru Austria, decis după ultimul antrenament de la Arad

În altă ordine de idei, staff-ul tehnic al roș-albilor și-a conturat, în linii mari, ideile referitoare la lotul care face deplasarea la Mallnitz. UTA pleacă sâmbătă dimineață în Austria, iar efectivul va fi decis sută la sută după ultimul antrenament pe care arădenii îl susțin pe plan local.

Referitor la ultimii sosiți în tabăra Bătrânei Doamne, portarul Iulian Anca-Trip a lăsat o impresie bună în amicalul de la Pâncota și are șanse mari să fie cooptat în efectiv. Și tânărul mijlocaș curticean Denis Prică a arătat calități care l-ar putea propulsa mai sus, însă, pentru moment, fotbalistul ar urma să fie lăsat să mai strângă meciuri în picioare.

UTA pleacă sâmbătă dimineață în Austria, întoarcerea acasă e programată pe joia cealaltă, 13 august. Trei zile sunt dedicate meciurilor de verificare: luni, 3 august, cu SC Landsrone, marți, 4 august, cu SC Villach și marți, 11 august, un triunghiular cu SV Spittal și o echipă din Italia.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă