UTA testează un camerunez

01 Dec. 2011, 12:34 Bursa transferurilor
UTA** testează un camerunez

De aproape o lună de zile, Roland Nagy și Dan Stupar au la antrenamente un camerunez de 19 ani, care s-a recomandat simplu: Marius. De fapt, numele fotbalistului de culoare este Douala Adamaoua (Camerun) și nu evoluează pe postul de atacant, așa cum a spus impresarul care l-a propus la UTA. „Joc pe orice post defensiv, inclusiv ca mijlocaș dreapta sau stânga, însă mai puțin ca atacant”, precizează din capul locului, cel care a evoluat doar pentru echipa școlii și echipa orașului său natal.

Acum, Marius se consideră utist și dorește să-și aducă aportul la renașterea echipei fanion a Aradului. „Mi s-a spus că UTA a fost cândva campioană și că este o echipă de tradiție și mi-aș dori să avem din nou rezultatele de atunci. Deocamdată, vreau să rămân la Arad, să mă antrenez bine și să semnez un contract de profesionist cu echipa și apoi vom vedea. De când sunt aici mi-am dat seama că există jucători buni, echipa joacă bine, în viteză, iar antrenorii sunt valoroși și inimoși”, a adăugat fotablistul de culoare.

Acesta a mai recunoscut că de copil avea un idol român. „Toți prietenii mei au auzit și l-au iubit pe > Hagi, un fotbalist de excepție. Mi-aș dori mult să-l întâlnesc într-o zi, să-i strâng mâna și, poate, să schimb două vorbe cu el”, mai spune fotbalistul, care până acum a impresionat prin angajament și travaliu la antrenamentele și jocurile de verificare ale „textiliștilor”.

Sursa: Sport Arad

01 Dec. 2011, 12:34 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă