UTA s-a despărțit de unul dintre cei patru jucători pe care i-a trimis la echipa secundă

UTA s-a despărțit de unul** dintre cei patru jucători pe care i-a trimis la echipa secundă

UTA s-a despărțit de unul dintre cei patru jucători pe care de luni i-a trimis la echipa secundă, după eșecul drastic suferit etapa trecută pe teren propriu, 0-4 cu „U” Cluj. Daniel Vădrariu, Alexandru Pop, Paul Cubleșan și Cristinel Matei au fost excluși din lot fiindcă „la ei s-a văzut cel mai tare că s-au făcut că joacă, așa cum ne-am făcut noi că-i plătim”, spunea antrenorul Ionuț Popa. Vădrariu a ajuns totuși, astăzi, la un acord cu conducerea pentru rezilierea amiabilă a contractului care expira la finalul sezonului.

„Clubul UTA și Daniel Vădrariu au ajuns, astăzi, pe cale amiabilă, la un acord de încetare a colaborării. Îi urăm jucătorului mult succes în etapele viitoare ale carierei”, a anunțat UTA pe site-ul oficial.

Daniel Vădrariu, cu care Ionuț Popa a mai colaborat și la ACS Poli, se desparte astfel de UTA după ce a fost utilizat în 13 meciuri în acest sezon. În jocurile cu Chindia și „U” Cluj, Vădrariu a fost schimbat înainte de pauză, Popa fiind nemulțumit de evoluțiile sale.

 

 

Pe aceeași temă