UTA caută atacant peste hotare și fundaș român

23 Aug. 2012, 16:07 Bursa transferurilor
UTA caută** atacant peste hotare și fundaș român

Revenit din Italia în cursul zilei de marți, Giovanni Catanzariti nu l-a găsit pe Adrian Falub în cea mai bună formă. Antrenorul „alb-roșiilor” nu a oprit niciunul dintre atacanții sosiți în probe în ultima săptămână, iar cei care au trecut probele de joc nu au semnate contracte cu „Bătrâna Doamnă”.

Mai mult, arădenii l-au pierdut și pe Predrag Pocuca și au mare nevoie de încă un fundaș central cu experiență. „Fotbalul se face cu fotbaliști buni, iar o echipă care vrea să promoveze trebuie să aibă un lot competitiv”, a avertizat tehnicianul „textiliștilor”, care nu poate concepe să înceapă sezonul doar cu fotbaliștii avuți acum la dispoziție.

Președintele „Bătrânei Doamne” pare să fii înțeles mesajul conducerii tehnice și a adăugat sau reluat unele „piste”. Gio spune că prioritatea numărul unu este un atacant de valoare, iar pentru asta se apelează în continuare la cluburi din Italia. „Am luat legătura cu mulți conducători și impresario, ne-au fost propuși unii fotbaliști, rămâne să-și dea acceptul și antrenorul după ce-i vede la fața locului sau niște DVD-uri cu prestațiile lor. Am căzut cu toții de acord că avem nevoie de un vârf peste nivelul celor pe care-i avem acum la echipă, sperăm să-l găsim cât mai repede”, a precizat Catanzariti.

Tot șeful „alb-roșiilor” a început negocierile și pentru aducerea unui fundaș central și asta după ce Predrag Pocuca și-a închis ușile în Calea Aurel Vlaicu după ce a părăsit pe ascuns echipa. „Astfel de jucători o să găsim și în România, nu-mi fac probleme. Atacanți trebuie să căutăm bine, căci în țară nu prea găsim ce am vrea noi”, a adăugat președintele UTA-ei.

Sursa: Sport Arad

23 Aug. 2012, 16:07 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă