UTA ar putea transfera un fundaș brazilian de la Ceahlăul

13 Jan. 2012, 15:37 Bursa transferurilor
UTA ar putea transfera** un fundaș brazilian de la Ceahlăul

După ce marți și miercuri, utiștii au efectuat câte două antrenamente, ultimul dintre ele constând într-un meci în familie, joi arădenii s-au antrenat în cursul dimineții. Dar, înainte de asta, o parte din lotul „textilist” a trecut pe la medicul sportiv, pentru vizitele medicale trimestriale. La ședința de pregătire a participat de pe margine și un fundaș central brazilian de 21 de ani, care în ultimul an a fost legitimat la Ceahlăul Piatra Neamț. Matheus Eccard de Carvalho a ajuns în această dimineață cu reprezentatul său la Arad și a avut o primă discuție cu președintele Giovanni Catanzariti.

Stafful tehnic a cules ceva informații până să-și dea acceptul pentru sosirea jucătorului din Țara Cafelei pe malul Mureșului. „Costel Enache ne-a spus că e un jucător bun, de viitor, doar că nu-și permite să joace cu el în Liga 1, preferând jucători mai experimentați. La echipa a doua are niște juniori de lot național și-i preferă să le dea lor mai multe șanse, dar că fotbalistul merită să joace cel puțin în Liga a 2-a. Deocamdată, nu și-a reziliat contractul cu Ceahlăul, dar dacă ni-l dorim aici nu va fi nicio problemă să o facă”, a precizat Dan Stupar, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

Împreună cu Matheus, de la gruparea moldavă ar fi trebuit să sosească și mijlocașul dreapta, Denis Omerbegovici. Însă, bosniacul de 25 de ani își caută – deocamdată – echipă în Germania și, probabil, nu va mai fi primit în Calea Aurel Vlaicu.

Sursa: Sport Arad

13 Jan. 2012, 15:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă