UTA a bifat primul transfer al verii. Mădălin Ciucă a semnat un arădenii: „Sunt sigur că a treia încercare va aduce promovarea”

UTA a bifat primul transfer al verii.** Mădălin Ciucă a semnat un arădenii:

UTA Bătrâna Doamnă a anunțat, miercuri, pe site-ul oficial, că și-a asigurat serviciile fundașului Mădălin Ciucă, în vârstă de 34 de ani, care s-a despărțit recent de CSM Poli Iași.

„Clubul nostru a perfectat, astăzi, prima mutare de întărire a lotului pentru sezonul 2017-2018: valorosul apărător Mădălin Ciucă, component al prim-divizionarei CSMS Iași, a devenit jucătorul UTA-ei. Bun venit la UTA! Suporterilor le transmitem să rămână alături de noi, mai urmează vești!”, scrie site-ul grupării arădene.

Experimentatul fundaș e convins că noua sa echipă va obține promovarea în Liga 1, după ce în ultimele două sezoane a fost învinsă la baraj.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la o echipă de tradiție din fotbalul românesc. Sunt sigur că a treia încercare va aduce promovarea în prima ligă, după cei doi ani în care barajul s-a pierdut. Nu sunt mai multe de spus, sperăm să facem mai multe pe teren și să-i facem pe suporteri fericiți”, a declarat Mădălin Ciucă .

Născut pe 4 noiembrie 1982, Mădălin Ciucă și-a început cariera la FC Caracal, după care a mai evoluat la FC Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș, Metalul Reșița și, ultima oară, la CSM Poli Iași. În sezonul trecut, a jucat 16 meciuri în Liga 1, unul în Cupa României și unul în preliminariile Europa League.

Clubul UTA anunța într-o comunicat postat de dimineață că „anul competițional 2017-2018 îl vom aborda cu un nou staff tehnic. Ne bazăm în continuare pe jucătorii tineri ai clubului, plus cinci-șase seniori din vechiul lot. Efectivul va fi completat cu în jur de cinci fotbaliști experimentați și de valoare, care sperăm să ne ajute la realizarea obiectivului pe termen scurt.”

Articol scris de Denis ȘCHIOPU (Mediafax)
 

Pe aceeași temă