Ursu, Drugă și Neagu sunt așteptați la reunirea băcăuanilor: „Am ajuns la un acord verbal”

Ursu, Drugă și Neagu sunt așteptați la reunirea băcăuanilor:**

Sport Club Bacău se înnoiește. Încă de la începutul anului. Divizionara B băcăuană a pregătit trei mutări: stoperul Ionuț Ursu, fundașul stânga Constantin Drugă și atacantul Cosmin Neagu. Toți trei și-au dat acordul de a evolua în partea a doua a sezonului pentru SC, fiind așteptați în Bacău pe 12 ianuarie, atunci când este programată reunirea lotului.

Ursu, jucător crescut de FC Willy și lansat de FCM Bacău revine astfel la matcă din postura de jucător liber de contract, după doi ani și jumătate de peregrinări la FC Botoșani, Dunărea Galați și Săgeata Năvodari. „E un fotbalist cu calități, pe care-l cunosc bine și de care avem nevoie”, a declarat antrenorul Cristi Popovici despre stoperul de 26 de ani, pe care l-a mai pregătit la FCM și la FC Botoșani.

Și cealaltă achiziție din compartimentul defensiv, Drugă, a lucrat cu Cristi Popovici la Botoșani. Format în curtea Ceahlăului, fotbalistul care va împlini 25 de ani pe 27 februarie a ajuns la Petrotub Roman după paranteza botoșăneană. „Drugă evoluează ca fundaș stânga, dar poate fi utilizat și ca mijlocaș de bandă”, l-a prezentat Popovici.

În fine, ultima noutate are caracter ofensiv și vine de la CSM Râmnicu Vâlcea: Cosmin Neagu (24 de ani). Polivalent, Neagu și-a reziliat contractul cu gruparea vâlceană după jumătate de sezon în care a jucat zece meciuri și a marcat un singur gol din postura de atacant de bandă. Ca vârf împins, C. Neagu fusese în urmă cu o stagiune golgheterul Dunării Galați pentru care înscrisese 12 goluri.

Numărul noutăților de la Sport Club s-ar putea înmulți în funcție de posibilele plecări. Deocamdată, singura despărțire poartă numele lui Claudiu Tudor. „Dacă Ursu, Drugă și Neagu, cu care am ajuns la un acord verbal, se vor alătura echipei, în mod cert voi renunța la unii jucător, deoarece vreau să păstrez un efectiv alcătuit din trei portari și 20 de jucători de câmp”, a spus Popovici, care va definitiva lotul înainte de 16 ianuarie, dată la care Sport Club va efectua vizita medicală la București.

Sursa: Deșteptarea

Pe aceeași temă