Foresta profită de problemele de la SC Bacău și-i ia doi jucători

Foresta profită de problemele de la SC Bacău și-i ia doi jucători

Aflată pe lista celor 24 de echipe care s-au înscris pentru un loc în noul sezon al Ligii 2, Foresta Suceava este una dintre cele mai active grupări pe piața transferurilor în această vară. Fosta Rapid CFR e convinsă că va rămâne în eșalonul secund și profită de problemele celorlalte echipe pentru a-și întări lotul. Sucevenii au reușit marți să convingă doi fundași de la SC Bacău să vină sub comanda lui Adrian Iencsi. Formația băcăuană și-a suspendat antrenamentele de luni, fiind în imposibilitate de a-și continua activitatea după ce membrii Consiliului Local Bacău nu au votat proiectul prin care acordau finanțare Asociației Sportive SC Bacău.

Andrei Burcă (23 ani – fundaș central – foto, primul din dreapta) și Constantin Drugă (26 ani – fundaș lateral) sunt cei doi jucători de la SC Bacău care au trecut în curtea celor de la Foresta Suceava.

„Din păcate pentru fotbalul românesc, luni, echipa din Bacău s-a desființat, după problemele financiare cu care se confrunta de o perioadă de timp. Noi am fost în discuții cu doi dintre jucătorii săi și am ajuns la o înțelegere cu un fundaș dreapta și un fundaș lateral ce joacă pe ambele părți. Este vorba de Andrei Burcă și Constantin Drugă, jucători ce au ajuns în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc și cu siguranță vor evolua în amicalul de mâine, cu Aerostar. Pe Andrei Burcă l-am văzut de mai multe ori și mi-a plăcut pentru faptul că are o alonjă mare, are viteză și lovește bine cu capul, venind deseori în careul advers la cornere sau lovituri libere”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, președintele Consiliului de Administrație a clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac.

Potrivit conducătorului Forestei, clubul sucevean se află în discuții și așteaptă un răspuns și din partea fundașul central Daniel Lung, de la Rapid București, dar și de la alți doi jucători din compartimentul ofensiv.

Astăzi, de la ora 17.00, Foresta va disputa al treilea meci de pregătire din această vară, cu Aerostrar Bacău, la Câmpulung Moldovenesc, acolo unde se află în cantonament echipa pregătită de Adrian Iencsi. Până acum, sucevenii au pierdut ambele teste desfășurate până acum: 2-0 cu ASA Târgu Mureș și 4-1 cu SC Bacău.

Pe aceeași temă