Urban Titu l-a transferat pe fiul lui Ilie Stan

Urban Titu l-a transferat** pe fiul lui Ilie Stan

Urban Titu a reușit sâmbătă să efectueze un nou transfer. La capătul mai multor runde de negocieri, gruparea din sudul județului și-a asigurat serviciile lui Andrei Stan, un jucător care a evoluat ultima dată la divizionara A, Concordia Chiajna.

Noua achiziție a divizionarei C este nimeni altul decât fiul fostului antrenor al Stelei, Ilie Stan. Cel mai nou jucător din cadrul lotului lui Nicu Croitoru are 18 de ani și poate evolua atât ca mijlocaș defensiv, cât și ca fundaș central. Stan a venit la Urban din postura de jucător liber de contract și țintește să aibă parte de jocuri cât mai reușite pe „Orășenesc”. Reușita unui nou transfer a bucurat foarte mult conducătorii de grupării din seria C6.

„Suntem foarte fericiți că am putut achiziționa un jucător precum Stan. Avem încredere că acesta poate face jocuri bune și ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivele propuse. Este un jucător experimentat care poate fi folosit în linia mediană, cât și în zona defensivă”, ne-a declarat președintele clubului, Gheorghe Ioniță. Cooptarea lui Stan în lot reprezintă al șaselea transfer parafat de Urban în intersezon. Conducătorii din Titu speră ca în cel mai scurt timp să-l înregimenteze și pe Ghionea, un fotbalist care a apărat ultima dată culorile Viitorului Constanța. Pe de altă parte, pentru Urban, pista Ștefan de la Corona Brașov nu mai este viabilă, după ce transferul acestuia a picat.

Transferurile perfectate de Titu în această iarnă
Ghețu – portar – de la CS Ștefănești
Lungu – fundaș – de la FCM Câmpina
A. Stan – fundaș/ mijlocaș – de la Concordia Chiajna
Zidăroiu – fundaș – de la Voința Pierșinari
Petculescu – mijlocaș/ atacant – de la Minerul Motru
Neguț – atacant – de la GȘA Nucet

Sursa: Sport Dâmbovițean
Foto: Facebook

Pe aceeași temă