Urâtu, scouter la FC Olt

13 Oct. 2011, 10:33 Bursa transferurilor
Urâtu, scouter** la FC Olt

Clubul FC Olt Slatina l-a cooptat în staff pe Laurențiu Urâtu, fostul antrenorul al celor de la FC Caracal. Misiunea tehnicianului este de a descoperi jucători care au calitățile necesare de a fi transferați la divizionara secundă.

Fostul antrenor al grupărilor din județ Sportul Vișina și FC Caracal, Laurențiu Urâtu, colaborează cu divizionara secundă FC Olt Slatina. Clubul alb-vișiniu l-a numit în funcția de scouter, tehnicianul având misiunea de a urmări echipele de Liga a II-a și Liga a III-a, în vederea descoperirii unor jucători care pot aduce un plus lotului actual aflat sub comanda lui Dan Oprescu.

„Aveam nevoie de un om serios și priceput pentru această funcție, Laurențiu Urâtu are o vastă experiență, sunt convins că ne poate ajuta”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

„Sper ca această colaborare să fie de bun augur”

Pe lângă misiunea de scouter, Laurențiu Urâtu va urmări adversarele echipei FC Olt Slatina pentru a pune la dispoziția antrenorului principal informații utile.

„În primul rând sunt profesionist, voi încerca, în funcție de ce mi se cere, să-l ajut pe Dan Oprescu, voi urmări fiecare adversar, dacă îmi va cere sfatul o să i-l ofer, sper să fie de bun augur colaborarea noastră, iar pe viitor să o dezvoltăm. Una dintre atribuții este să încercăm să completăm lotul, să venim cu un plus, prin aducerea unor jucători de certă valoare. Sper să găsesc jucători care se vor plia pe ceea ce se dorește la echipă”, a declarat Laurențiu Urâtu.

Sursa: Gazeta Nouă

13 Oct. 2011, 10:33 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă