Unirea Alba Iulia vrea doi jucători de la Europa!

Unirea Alba Iulia** vrea doi jucători de la Europa!

Unirea Alba Iulia a pus ochii pe câțiva jucători de la Europa Alba Iulia. După ce i-a ratat pe Bratima și Marius Cristea, albaiulienii încearcă să-i transfere pe Alexandru Circov și Pamfil Hîrciagă. Președintele Mihai Dăscălescu a confirmat interesul pentru ei, dar în acest moment situația Unirii este incertă.

Ambii jucători au 23 de ani și ar veni liberi de contract dacă Europa Alba Iulia se va desființa (divizionara terță nu a trimis încă actele la federație prin care și-a anunțat retragerea).

„În momentul de față ne interesează orice jucător din județ, problema e să continuăm returul, momentan totul este incert”, a  punctat scurt Mihai Dăscălescu, președintele echipei Unirea Alba Iulia.

Alexandru Circov evoluează pe postul de fundaș stânga, dar a jucat și mijlocaș, în vreme ce Pamfil Hîrciagă a mai jucat la Unirea Alba Iulia, atât mijlocaș, cât și fundaș dreapta. În acest moment, Unirea Alba Iulia are nevoie de fundaș stânga, pe acest post fiind Mircea Oprea. Prin venirea lui Circov la echipă, Oprea ar putea juca vârf alături de unul din juniorii lui Vasile Ursu.

Sursa: Sport.Alba24.ro

Pe aceeași temă