Unirea a rămas fără căpitan și portar cu 48 de ore înainte de meci! Pascal vrea în Liga I cu FCM Târgu Mureș

30 Aug. 2012, 17:03 Bursa transferurilor
Unirea a rămas fără căpitan și portar cu 48 de ore înainte de meci!** Pascal vrea în Liga I cu FCM Târgu Mureș

La mai puțin de 48 de ore înainte de startul noului sezon competițional Unirea Alba Iulia a rămas fără portarul titular Adrian Pascal. Una din pretendentele la promovare in Liga I din seria a II-a, FCM Târgu Mureș, le-a suflat albaiulienilor din curte pe cel mai bun jucător al Unirii din sezonul trecut.

„Obiectivele sunt diferite, la Târgu Mureș se vrea performanță și sper să reușim promovarea. Nu pot să dau cu piciorul unei asemenea șanse”, a spus Pascal, căruia ia fost extreme de greu să plece de la Alba. „Îmi pare rău pentru Gherman și colegi, dar am o vârstă și e normal să aleg ce e mai bine”, a mai spus goalkeperul în vârstă de 31 de ani venit la Alba la începutul lui 2011.

Pascal părăsește Unirea din postura de jucător liber de contract, deși la începutul acestei veri își dăduse acordul pentru a continua în „Cetate”.

„Dacă ar fi vrut să plece trebuia să o facă mai demult și ar fi fost normal să-și spună punctual de vedere celor din conducere. Fiecare are dreptul să aleagă să meargă unde este mai bine, dar în același timp nu poți pleca cu câteva ore înainte de meci. Pascal a avut o contribuție foarte mare și importantă în campionatul trecut”, a declarat Gherman, completat și de președintele executiv Mihai Dăscălescu: „Pentru mine este o mare dezamăgire ceea ce s-a întâmplat”.

Sambătă, de la ora 11.00, FC Unirea va întâlni pe teren propriu FC Universitar Baia Mare.

Împrumutat de la CFR Cluj pentru un sezon la Alba Iulia, juniorul Călin Tiuț este favorit să debuteze încă din prima etapă între buturile echipei uniriste.

Articol scris de Lucian DANCIU

30 Aug. 2012, 17:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă