Un nou contract reziliat la Energeticianul! Fostul căpitan al echipei a plecat la „județ”

Energeticianul s-a despărțit de încă unul dintre vechii componenți ai lotului, care a contribuit din plin la promovarea în Liga 2. Mijlocașul central Lucian Iordache (29 de ani) și-a reziliat, săptămâna trecută, contractul cu formația de la Petroșani antrenată de Bogdan Andone. 

Fostul căpitan al echipei Energeticianul, atunci când evolua în Liga 3, și-a găsit rapid un nou club pentru care să joace. Acesta a semnat cu formația de „județ” Viitorul Dăești, însă, ca și Octavian Vasile, Lucian Iordache va avea drept de joc abia din iarnă. 

Iordache a prins rar lotul după venirea fostului antrenor, Cristian Dulca, iar înainte de a semna cu Dăești a fost dorit și de Flacăra Horezu, din Liga 3, dar a optat pentru liderul campionatului județean din Vâlcea.

Tehnicianul Dăeștiului, fostul atacant al Chimiei, Gabi Mangalagiu, vrea să contureze încă din iarnă o echipă de Liga a 3-a. „Suntem doar la finalul turului, avem cinci puncte avans, asta ne dă speranțe că putem să câștigăm Superliga, dar important este ce va fi la barajul de promovare. Eu încerc să completăm lotul cu jucători care să ne dea siguranța că trecem și de baraj, ca să promovăm. Îmi doresc să conturez din iarnă echipa pentru Liga a 3-a, trebuie sa ne omogenizăm anul viitor”, a anunțat antrenorul celor de la Dăești, Gabi Mangalagiu.

În acest sezon, Lucian Enache nu a fost folosit în meciurile din Liga 2, însă a fost utilizat în jocurile din Cupa României.

Energeticianul ocupă locul 9 în Liga 2 după 13 etape, cu 21 de puncte, iar sâmbătă, de la ora 11:00, joacă pe teren propriu, la Petroșani, cu Academica Clinceni, a treia clasată.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă