Un italian crescut de Bologna și Inter, cea mai nouă achiziție a echipei lui Valeriu Răchită. Numărul transferurilor făcute de ACS Poli a ajuns la opt

ACS Poli a semnat un contract cu un jucător din Italia, actualmente al doilea străin din lot, după moldoveanul Cristian Avram. Fundașul central Lorenzo Paramatti a semnat un angajament valabil până la vară, după ce a fost testat în amicalul cu slovacii de la Ruzomberok, pierdut cu 0-1.

Paramatti a împlinit de curând 24 de ani și are avantajul de a fi jucător comunitar. În tur, ACS Poli avea probleme cu vizele sârbilor Ivanov și Basic, întrucât clubul avea convenții civile cu fotbaliști. Sârbii care nu muncesc în România cu contract de muncă nu pot primi viză de muncă, ci doar cea de ședere, care se prelugește mereu după 90 de zile. Astfel, clubul a și decis să aducă doar jucători comunitari de acum încolo.

Italianul a trecut pe la echipele de tineret ale Bolognei și ale lui Inter Milano. Ca senior, a mai evoluat pe la Bologna, Siena, Messina, Santarcangelo, ProPiacenza, iar ultima data a jucat la AS Gubbio, locul 13 din 20 în Girone B, a doua serie din cele trei ale eșalonului al treilea italian, C1.

Iarna aceasta au mai semnat cu timișorenii Dănuț Bilia, Dănuț Munteanu, Daniel Rogoveanu, Vlad Olteanu, Alin Ghidurea, Cristian Avram și Răzvan Began.

Marți, ACS Poli dispută un nou amical, cu formația de ligă secundă ucraineană, Dnipro 1.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă