Un francez de 24 de ani, în probe la Mioveni!

Un francez de 24 de ani,** în probe la Mioveni!

Contra lui Atletic, la Mioveni a jucat și francezul Mendy. Acesta a fost adus pentru probe săptă­mî­na trecută, el mai jucînd în li­gi­le secunde din Norvegia și Tur­cia. Mendy a evoluat la Bradu în re­priza secundă. Tot în meciul cu Atletic au mai fost testați și Bădu­leanu, venit de la CSS Dinicu Go­les­cu, și Jianu, care a mai jucat la Severin, în liga a II-a.

A debutat Ciucă

Portarul adus de la Dinamo II în această iarnă, Silviu Ciucă, a de­bu­tat în week-end pentru CS Mio­veni. Goal-keeper-ul a apărat în ambele partide disputate de gal­ben-verzi, cu Bradu și Chindia, ca titular, dar fiind ulterior schim­bat pentru a fi văzuți și ceilalți por­tari. Ciucă are toate șansele să fie ti­tular în retur, el fiind în momentul de față cel mai experimentat din lot pe acest post.

Trei amicale, în această săptămînă

CS Mioveni va avea un pro­gram destul de încărcat în aceas­tă săptămînă. Astfel, elevii lui Fla­vius Stoican au programate trei par­­tide amicale: marți, cu Juven­tus București, de la ora 12, la Coli­bași, miercuri, de la ora 16, cu CSM Pitești, și vineri cu FC Argeș.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă