Un atacant al Craiovei, noutatea de la antrenamente a Mioveniului. Argeșenii și-au stabilit cei cinci adversari din meciurile amicale

Un atacant al Craiovei, noutatea de la antrenamente a Mioveniului.** Argeșenii și-au stabilit cei cinci adversari din meciurile amicale

CS Mioveni și-a reluat de la începutul acestei săptămâni pregătirea pentru noul sezon al Ligii 2. Iordan Eftimie a avut o singură noutate în lot, în rest bazându-se în mare parte pe jucătorii pe care i-a avut și în ultimele etape.

Dacă banca tehnică a galben-verzilor anunțaseră primii patru adversari pe care jucătorii îi vor întâlni în meciuri amicale, între timp s-a stabilit și al cincilea. Colega de campionat CS Balotești va fi și ea partener de teste, la fel cum sunt și Pandurii, Clinceni sau Afumați, dar și retrogradata Metaloglobus.

Programul echipei CS Mioveni:

2-13 iulie – cantonament Mioveni
7 iulie – amical Metaloglobus București
10 iulie – amical Pandurii Târgu Jiu
21 iulie – amical Academica Clinceni
25 iulie – amical CS Balotești
28 iulie – amical CS Afumați

Altfel, singura noutate dintre cei 23 de jucători prezenți la reunire a fost atacantul Alexandru Popescu (20 de ani), jucător care aparține de CS U Craiova și care în sezonul trecut a evoluat în Liga 2 pentru Academica Clinceni.

Popescu a prins un meci în Liga 1 în sezonul trecut pentru CS U Craiova, iar în partea a doua a campionatului a fost împrumutat la Clinceni, acolo unde a evoluat în 16 meciuri și a înscris 3 goluri.

La capitolul despărțiri, la Mioveni nu vor mai continua Florin Ilie, Alexandru Neagu și Andrei Neagoe. Dar nici Eduard Florescu, care a semnat încă din iarnă cu Viitorul, iar acum s-a alăturat lotului echipei lui Gheorghe Hagi.

Lotul prezent la reunire:

portari: Flavius Croitoru, Valentin Sima, Bogdan Preda;
fundași: Andrei Tirică, Cătălin Alexe, Costinel Gugu, Robert Gherghe, Ionuț Burnea, Andrei Trașcu, Eduard Stoica;
mijlocași: Ionuț Mîrzeanu, Rareș Lazăr, Ionuț Rădescu, Valentin Coșereanu, Roberto Ayza, Eduard Neacșu, Bogdan Arsenica, Ovidiu Comănescu;
atacanți: Mihai Vintilă, Cosmin Năstăsie, Valentin Balint, Sebastian Ivan, Alexandru Popescu.
 

Pe aceeași temă