Un argentian la U Cluj

07 Aug. 2009, 11:22 Bursa transferurilor
Un argentian la U Cluj

 

Mijlocașul ofensiv pe care clujenii îl așteptau de două săptămâni va ajunge în cele din urmă la Universitatea. Argentinianul de 25 de ani va veni mâine la Cluj și va susține probe de joc la echipa lui Carmelo Palilla.

„Mai vreau un număr 10”, spunea Florian Walter în urmă cu câteva zile. După ce au căutat în zadar un mijlocaș de creație în România, clujenii s-au orientat către piața sud-americană. Jucătorul de care vorbea finanțatorul clujenilor se numește Matias Gabriel Ceballos, are 25 de ani și în ultimul sezon a evoluat la formația San Martin de Tucuman.

 

Echipa argentiniană a retrogradat în liga secundă la finele campionatului trecut. Matias Gabriel Ceballos evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și este așteptat mâine la Cluj, iar cel mai probabil va evolua în meciul de prezentare de mâine seară. Argentinianul va susține pentru câteva zile probe de joc la Universitatea și, dacă îl va convinge pe Palilla, va deveni al treilea stranier din lotul „șepcilor roșii”, după brazilienii Baiano și Gabriel Machado.

 

Și totuși se plătește

Deși inițial anunțaseră că intrarea la meciul de prezentare va fi liberă, oficialii Universității s-au răzgândit. Astfel, s-a hotărât ca un bilet la jocul amical dintre două echipe formate din jucătorii lui „U” să coste 10 lei. Partida va avea loc mâine pe stadionul Clujana, cu începere de la ora 17:00.

 

Articol scris de: Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

07 Aug. 2009, 11:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă