Ultimul sosit la UTA, un alt fost elev al lui Ionuț Popa la ACS Poli. Alți doi jucători din vechiul lor sunt pe picior de plecare

Ultimul sosit la UTA, un alt fost elev al lui Ionuț Popa la ACS Poli.** Alți doi jucători din vechiul lor sunt pe picior de plecare

După Andrei Enescu, Ionuț Popa a mai apelat la un fost elev pe care l-a antrenat la ACS Poli. Este vorba despre Daniel Vădrariu, un fotbalist de 28 de ani, care se descurcă atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș stânga.

În cariera sa, reșițeanul a mai îmbrăcat tricourile celor de la Jiul Petroșani, Juventus București, FC Bihor, Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo, FC Tiraspol, Astra Giurgiu sau Dunărea Călărași. De fapt, a făcut parte din echipa lui Adi Mihalcea ce era învinsă de UTA în primul baraj de promovare în Liga 1 în vara anului 2016. După plecarea de la Timișoara, a mai evoluat la Karabakh Viena și CSM Școlar Reșița.

Fiind nici Bogdan Burlă (dacă acesta acceptă prelungirea contractului) nu mai e junior, „Mister” nu mai vede postul de fundaș stânga rezervat fotbaliștilor Under 21 cum s-a întâmplat adesea în ultimele sezoane în „alb-roșu”.

Jorza și Toma, ca și plecați

Altfel, la capitolul prelungirea contractelor, negocieri se poartă cu Bodea, Barna, Manea, Burlă, Petra, Hlistei și Curtuiuș. Cine nu semnează până sâmbătă-duminică nu va intra în cantonament cu restul echipei din prima zi a săptămânii viitoare.

Polgar și Buia sunt deja istorie, ultimul preferând Sportul Snagov, în timp ce Amir Jorza și-a depus memoriu împotriva clubului pentru a-și primit banii restanți, iar Dorin Toma nu vrea contract nou pe trei ani, ci doar pe unul, astfel că ambii s-ar putea despărți și ei de UTA.

Utiștii încheie ciclul săptămânal sâmbătă dimineața pe arena „Gloria”, unde vor susține primele teste fizice ale verii. Ionuț Popa dorește să afle de unde pleacă cu „încărcarea” fotbaliștilor săi de luni, în cantonamentul susținut pe plan local.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă