Turda încă transferă! Miheț și Dragu, de la Deva sub comanda lui Ciorceri

15 Feb. 2012, 16:57 Bursa transferurilor
Turda încă transferă!** Miheț și Dragu, de la Deva sub comanda lui Ciorceri

Retragerea echipei Mureșul Deva din liga a doua a atras atenția și oficialilor de la Turda. Astfel, doi dintre jucătorii care au evoluat în tur pentru echipa hunedoreană, Bogdan Miheț și Ion Dragu (foto), au bătut palma cu conducătorii turdeni și vor evolua din retur în liga a treia, pentru FCM Turda.

Miheț a bifat în turului campionatului pentru Deva 13 meciuri și un gol, fundașul de 25 de ani mai jucând pentru UTA, Fortuna Covaci și UM Timișoara, în timp ce Dragu a fost folosit de antrenorul Costel Olariu în toate cele 15 meciuri, reușind tot un singur gol. Mijlocașul de bandă în vârstă de 26 de ani a ajuns la Deva de la CSM Școlar Reșița.

Ambii au semnat o înțelegere valabil pe un an și jumătate și se pregătesc de ieri sub comanda lui Ciorceri.

Unul n-a vrut, altul n-a fost vrut

La Turda mai putea ajunge un alt jucător al devenilor. Cristian Deaconescu a purtat câteva discuții cu oficialii turdeni, inițial cele două părți căzuseră la un acord, însă în cele din urmă atacantul s-a orientat spre Jiul Petroșani, în alegerea sa cântărind decisiv revenirea la echipa a tehnicianului Marin Tudorache.

Pe de altă parte, turdenii au renunțat la serviciile lui Laurențiu Văidean. Mijlocașul, cu nouă meciuri în tur pentru Mureșul, nu l-a impresionat pe antrenorul George Ciorceri în cele trei săptămâni petrecute la Turda și își va căuta o altă destinație.

Sursa: scorfinal.ro

Foto: Sami Tamaș

15 Feb. 2012, 16:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă