Triere „la sânge” în Valea Domanului după jocul-școală de sâmbătă. De luni sunt așteptați fotbaliștii „cu nume” de pe lista misterioasă a lui Pană

Aspiranții la un loc în lotul divizionarei secunde Metalul Reșița s-au mutat, sâmbătă dimineață, de pe sintetic pe iarbă pentru un joc-școală pe stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului, în urma căruia antrenorul fără contract, Marian Pană, nu prea a avut ce alege. Dacă vineri, la antrenament, au fost 26 de jucători, acum au fost 28, aceștia alcătuind două echipe, care au disputat un meci pe durata a două reprize de câte 30 de minute. Deși scorul nu are nicio importanță, formația în echipament roșu-negru a câștigat cu 2-0, prin golurile marcate de Claudiu Ionescu, în prima repriză, și de Alin Liuba, din penalty, în repriza secundă. Marian Pană a urmărit jocul din tribună, iar la final lista de jucători s-a micșorat considerabil, fără să fie vreunul care să-l fi impresionat în mod deosebit.

Puținii seniori din vechiul lot se regăsesc pe lista scurtă a lui Pană, alături de câțiva juniori din Valea Domanului, doi portari aflați la final de juniorat – Negrilă și Domăneanț, un mijlocaș dreapta de 19 ani – Filip, și un atacant camerunez – Erick Nteme (nr. 7 pe tricou).

„I-am văzut pe băieți la lucru, mi-am făcut o părere despre mai mulți copii, am tras o linie și au rămas vreo 12-13 jucători. Vor rămâne pentru săptămâna viitoare, ca și jucători mai mici (ca vârstă – n.r.), Banac, Szijj, Ponoran, Săndescu, Filip și jucătorul de culoare Erick, împreună cu ceilalți, Negrilă și Domăneanț – portari, R. Cristian, Popescu, Feher, Enescu și Ionescu. Dar asta nu înseamnă că lista este bătută în cuie, este posibil ca în funcție de ce mai vine zilele următoare, să mai plece și din cei pe care i-am oprit astăzi. Important este că am tras linie, iar până vinerea viitoare sperăm să conturăm lotul cu care vom începe pregătirea centralizată, de acumulări, și să vedem unde ne situăm și ce obiectiv ne fixăm. Cu toate că eu am mai declarat că mi-aș dori ca obiectivul să fie promovarea”, a spus Marian Pană.

„Aștept să vină și jucătorii pe care i-am pus pe o listă, jucători buni, consacrați”

Antrenorul echipei reșițene spune că de săptămâna viitoare așteaptă jucătorii din propria listă, o listă pe care deocamdată nu a dorit să o facă publică. Ne asigură însă că sunt jucători importanți, care nu vor veni în probe, ci pentru a fi integrați în echipă. „Încă suntem în căutări. De săptămâna viitoare, aștept să vină și jucătorii pe care împreună cu domnul Rufă i-am pus pe o listă, jucători buni, consacrați, pe care să-i integrăm în echipă. Eu am tot programul conturat, dar aștept un semnal să vedem ce putem face. Îmi doresc ca totul să fie la un nivel ridicat”, a mai precizat Marian Pană.

Deși Metalul Reșița s-a înscris pentru viitorul sezon al Ligii a II-a, situația de la nivelul acționariatului este departe de a fi rezolvată.

Articol și foto de Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Pe aceeași temă