Trialuri ratate pentru FC Brașov. Bodea n-a rămas impresionat de niciun jucător: „Nu pot păstra pe nimeni”

Trialuri ratate pentru FC Brașov.** Bodea n-a rămas impresionat de niciun jucător:

FC Brașov a organizat, vineri și sâmbătă, două trialuri la care au participat mai mulți tineri jucători locali. Scopul acestora a fost ca stafful tehnic că găsească tineri jucători pe care s-ar putea baza în noul sezon al Ligii 2.

Trialul de vineri seara a fost o glumă proastă, tehnicianul Cosmin Bodea rămând „blocat” de nivelul modest al tinerilor jucători dornici să joace la echipa reprezentativă a județului. Monitorul Expres scrie că au fost prezenți circa 30 de tineri, însă concluzia antrenorului a fost una dură: „Nu pot păstra niciun jucător!”.

Sâmbătă dimineața, Bodea și Stere au mai încercat un trial, iar la meciul școală care a avut loc la stadionul ICIM au participat și cei câțiva fotbaliști aflați în lotul stegarilor: Mutu, Căucă, David, Potecu, Horia Popa, Moraru sau Mareș. Bodea a împărțit lotul în două, iar „galbenii” și „albaștrii” au încercat din toate puterile să-i convingă pe cei din stafful tehnic că merită să joace la FC Brașov. Din păcate mulți jucători, puțini fotbaliști. Câștig de cauză au avut „albaștrii”, care s-au impus cu 3-1 prin golurile marcate de Bogdan Rusu și Horia Popa (2), în timp ce pentru „galbeni” a punctat Stoichescu. În acest meci școală nu a jucat Buga, ușor accidentat, iar mijlocașul Bogdan Spătaru (29 de ani), care în sezonul trecut a jucat la CF Brăila, s-a pregătit separat.

„Am dorit să văd la lucru mai mulți juniori sub 19 ani. Din păcate nu am găsit ce vroiam noi. Ă‚sta e fotbalul din ziua de astăzi. Foarte puțini copii vin din urmă. Din jucătorii tineri nu pot păstra pe nimeni. Poate unii dintre ei ar face față la un eșalon inferior, dar nu la FC Brașov. Sper să vină jucători de valoare în cel mai scurt timp. Am nevoie nevoie de cel puțin 11 jucători”, a declarat Cosmin Bodea pentru Monitorul Expres.

„Albaștrii”: Mutu – David, Preda, Potecu, Pamfile – H. Popa, Boția, Țuțu, Pricop – Bg. Rusu, Bleambu
„Galbenii”: Căucă – Ilasi, Cretulescu, Ghelase, Olteanu – Monea, Kovacs, Moraru, Mareș – Bitez, Stoichescu. În repriza secundă au mai jucat: Chihaia, Staicu, Gologan, Ghinea, Șt. Mihăiță și Hîncu

Pe aceeași temă