Trei nume noi la reunirea echipei ACS Podari

Trei nume noi** la reunirea echipei ACS Podari

Divizionara C ACS Podari s-a reunit ieri la un restaurant din localitate, antrenorul Bogdan Vrăjitoarea dorind să le prezinte jucătorilor săi planul de „bătaie” pentru retur înainte de a demara pregătirea propriu zisă.

Lotul podărenilor i-a cuprins pe mai vechii jucători Turieanu, Purcea (portari), Slavu, Orban, Ignat, Geacă, Fruntelată, Crângoiu, Al. Stoica, Stăncuța, I. Mitroi, Renato Bălan și căpitanul Dorin Preda. Acestora și s-au alăturat și cei șase jucători împrumutați de la ACSVM Craiova, în speță Dreșcă, Jianu, Ciocioană, Edi Dina, Răduț și Copilescu, dar și trei fotbaliști cooptați pe ultima sută de metri, fiind vorba despre Cătălin Mohora (Știința Turceni, Mădălin Murgan (liber de contract) și George Buciuman (Minerul Motru).

„Am reușit să aducem jucători cu experiență și aici mă refer la Murgan și Buciuman, dar și alți fotbaliști valoroși de la ACSVM Craiova și Știința Turceni. Cu cei pe care i-am oprit din vechea «gardă», ca să zic așa, formăm un lot foarte bun, zic eu, și trebuie ca în retur să obținem rezultate bune și să urcăm în clasament. Nu este exclus să mai apară vreun jucător pe parcurs. Antrenamentele le vom relua mâine (astăzi – n.r.), urmând să ne pregătim pe plan local până pe 5 februarie, când vom pleca pentru zece zile în cantonament la Kladovo (Serbia). Vizita medicală o vom efectua pe 29 ianuarie, iar în privința amicalelor putem spune doar că suntem în discuții cu mai multe echipe, urmând să stabilim câțiva parteneri pentru jocurile-școală pe parcurs”, a declarat antrenorul podărenilor, Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.

Sursa: Gazeta de Sud

Pe aceeași temă