„Trebuie să demonstreze la Timișoara că jocul foarte bun de la FC Argeș nu a fost o întâmplare”

05 Jan. 2012, 14:52 Bursa transferurilor

Cătălin Barbu are încredere în abilitatea lui Rover Cârstea de a se acomoda cu bine la noua sa echipă și să confirme încrederea de care beneficiază din partea clubului de pe Bega.

„Rover Cârstea a ajuns la Poli Timișoara. Cei de acolo s-au arătat de mai mult timp interesați de un transfer al jucătorului nostru. Este vorba aici de un împrumut până în vară, iar atunci cei de la Poli Timișoara au opțiunea de a îl cumpăra pe jucătorul nostru. În cazul în care vor dori acest lucru, vor fi nevoiți să achite suma de 200.000 de euro plus 35 % dintr-un eventual transfer al lui Rover de la Poli către o altă formație. Consider că este o mare oportunitate, o șansă uriașă pentru cariera sa. El trebuie să demonstreze la Timișoara că jocul foarte bun de la FC Argeș nu a fost o întâmplare”, a declarat Cătălin Barbu, managerul general al echipei FC Argeș.

Clubul se gândește și la viitorul jucătorilor

Cătălin Barbu a precizat că echipa din Trivale se gândește și la binele jucătorilor. Acesta a precizat că primează viitorul fotbaliștilor. „Acest transfer cred că dovedește tuturor că FC Argeș nu poate sta în calea jucătorilor. Noi ne gândim și la viitorul acestor jucători și putem să ne așezăm la masa tratativelor cu cluburi importante, care doresc achiziționarea jucătorilor noștri, dar bineînțeles că trebuie să ne gândim și la binele clubului și să ne croim și noi un drum pentru a putea ajunge acolo unde ne dorim, adică în Liga I”, a declarat managerul general al echipei FC Argeș.

Posibile transferuri

Conducătorul piteștenilor este de părere că FC Argeș are resurse suficiente pentru a îl putea înlocui pe atacantul din Trivale, dar nu închide nici varianta aducerii unor nume noi la formația antrenată de Viorel Dumitrescu. Iată ce a declarat Cătălin Barbu în legătură cu acest subiect: „Sunt de părere că este o pierdere importantă pentru FC Argeș, fiindcă până la urmă Rover este golgheterul echipei și totodată cel mai bun marcator din această serie. Eu sper ca jucătorul nostru să facă o figură foarte frumoasă acolo și să confirme. Cât despre înlocuirea sa, eu sunt de părere că avem destul de mulți jucători taltentați la noi în echipă care pot face un retur de campionat mult mai bun. Este o foarte mare șansă și pentru jucătorii ce vor rămâne. Cu toate acestea, eu nu exclud nici varianta ca la FC Argeș să mai apară în perioada următoare și alți jucători. Dacă voi găsi vreun jucător care se poate încadra pe profilul echipei noastre, sunt de părere că orice este posibil și că poate veni la noi la echipă.”

Sursa: Ziarul Top

05 Jan. 2012, 14:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă