Transferul lui Staicu la ACS Poli a intrat în impas! Timișorenii l-au vrut și pe Vătăjelu

Transferul lui Staicu la ACS Poli a intrat în impas!** Timișorenii l-au vrut și pe Vătăjelu

La reunirea timișorenilor de azi vor fi prezentați doar trei jucători noi: tinerii Roman, Dobrosavlevici și Himcinschi. ACS Poli poartă încă negocieri pentru mai mulți jucători. Alb-negrii s-au interesat în această iarnă de serviciile mai multor componenți ai Metalului Reșița. Clubul de Liga I nu a avut bani pentru Bogdan Vătăjelu, în timp ce reșițenii nu vor să-l dea pe Andrei Vaștag. A rămas în discuții varianta aducerii atacantului Marius Staicu, însă aici negocierile au intrat în impas pe moment.

Directorul sportiv Călin Rosenblum spune că nu a fost de acord cu jucătorii solicitați de reșițeni în schimbul golgheterului lor. Inițial Metalul a vrut 50 de mii de euro pentru Staicu, dar au scăzut pretențiile la jumătate, 25 de mii sau doi jucători la schimb. „Ultima dată ei au solicitat o sumă de bani sau doi jucători foarte tineri. Noi nu am fost de acord, pentru că pe acei jucători ne bazăm. N-am mai discutat acum, suntem pe mai multe piste… Ni se și tot propun mulți jucători”, a declarat Rosenblum. ACS Poli mai speră să-l aducă în țară pe Adrian Mărkuș (Kaposvar), tot în ofensivă.

Metalul i-a solicitat pe Artean și Bocșan

Președintele reșițenilor, Cătălin Rufă, a dezvăluit și numele solicitate în schimbul lui Marius Staicu, autor a cinci goluri în turul B2. E vorba de mijlocașul Andrei Artean (20 ani), împrumutat de timișoreni la FC Caransebeș, și de fundașul Cristian Bocșan (19 ani), care nu a debutat încă în Liga I. „Nu m-a mai sunat nimeni, am avut doar acea discuție cu dl. Rosenblum. Dacă și-l doreau cu adevărat cererile noastre nu sunt foarte mari. În condițiile în care e golgheterul echipei, 25.000 de euro e o sumă mică”, ne-a spus Rufă.

Se pare că ACS Poli ar fi vrut să-i dea în Valea Domanului pe Ion Dragu și Valentin Coca, jucători de care oricum se desparte. „Nu am ce face cu Dragu și Coca, ei oricum vor fi liberi. Noi avem nevoie de jucători sub 21 de ani, pentru că acestea sunt cerințele la Liga a II-a”, a precizat conducătorul. În aceste condiții Staicu e așteptat deocamdată la reunirea Metalului Reșița, care are loc tot azi.

Vătăjelu, disponibil doar pentru o sumă mare

Bănățenii s-au interesat și de Bogdan Vătăjelu, jucător dorit și de Iancu la vechea echipă. La numai 20 de ani acesta e căpitanul „rosso-nerilor”. Fundașul stânga a fost solicitat și de CS U Craiova, care a făcut o ofertă clară în bani, dar aceasta a fost refuzată de Metalul.

„Domnul Rosenblum s-a arătat mai mult interesat de Vătăjelu. Pentru el am primit chiar o sumă de transfer de la Craiova, dar am refuzat. Ar fi posibil doar dacă aceasta crește”, a adăugat Rufă.

Metalul are ca obiectiv în Liga a II-a promovarea și va efectua în această iarnă un stagiu de pregătire în Antalya (3-15 februarie).

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă