Transfer important reușit de Rapid. Giuleștenii aduc un atacant cu 22 de meciuri în Primera Division

Transfer important reușit de Rapid.** Giuleștenii aduc un atacant cu 22 de meciuri în Primera Division

Rapid vrea cu orice preț să revină în Liga 1 și, după ce s-a întors din cantonamentul indian, a mai reușit un transfer, al 12-lea al pauzei de iarnă.

Clubul giuleștean a reușit să obțină semnătura atacantului spaniol Rafa Jorda (32 de ani), anunță Digi Sport. Ibericul a semnat un contract valabil până la finalul acestei ediții de campionat, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon și ajunge în Giulești din postura de fotbalist liber de contract.

Crescut de Numancia, Jorda a mai jucat, de-a lungul carierei, la Alicante, Hercules, Levante (toate Spania), Beijing Renhe (China), Siena (Italia), Dinamo Tbilisi (Georgia) și Wuhan Zall. Chiar dacă de-a lungul timpului a prins trei sezoane în Primera Division, unul cu Numancia și două cu Levante, reușind două goluri în cele 22 de meciuri jucate în prima ligă din Spania, atacantul iberic vine în România după ce a fost pus pe liber de Wuhan Zall, echipă de liga a doua din China.

Jorda devine, astfel, al 12-lea nume nou din lotul giuleștenilor din această iarnă, după Raul Costin, Paul Botaș, Nicușor Fota, Vlad Morar, Cătălin Țîră, Cristi Timiș, Robert Căruță, Valentin Răsdan, Alex Potecea, Fran Cruz și Ionuț Puțanu.

Pe aceeași temă