Transfer ciudat făcut de Metalul Reșița. Ultima clasată din Liga 2 a legitimat un portar, al șaptelea în acest sezon

Transfer ciudat făcut de Metalul Reșița.** Ultima clasată din Liga 2 a legitimat un portar, al șaptelea în acest sezon

Mutare ciudată la Metalul Reșița, „lanterna roșie” a campionatului Ligii 2. Echipa cea mai slab clasată în eșalonul secund, aflată pe singura poziție care mai retrogradează în acest sezon, a legitimat în această săptămână un portar, pe lângă alți mulți pe care îi mai are în lot în acest moment.

Gruparea bănățeană care joacă însă în Ilfov, la Ghermănești / Ilfov, l-a legitimat pe Paul Botaș (27 ani – foto), portar liber de contract, care în iarnă s-a despărțit de CS Afumați, anunță site-ul FRF. În lotul echipei antrenate de Mihai Stoica, care are șanse de ordinul miracolului să se mai salveze de la retrogradare pe teren, se mai află pe postul de portar și Vlad Ignat Kleemann, M’Sendo Minu Kololo, Alexandru Radu și Iulian Raiu.

Botaș a evoluat în prima parte a sezonului pentru CS Afumați, acolo unde a bifat doar 5 meciuri, fiind mai mult rezerva lui Mihai Obretin. În cariera sa, Paul Botaș a mai evoluat pentru CF Brăila, Damila Măciuca, Metalul Reșița, FC Voluntari sau Rapid București.

Paul Botaș va fi al șaptelea portar care va figura pe foaia de joc în actuala ediție de campionat pentru Metalul Reșița, după Angelco Prvulovic, Cătălin Samoilă, Alexandru Radu, Iulian Raiu, M’Sendo Kololo și Vlad Ignat. În această parte a doua a sezonului, în cele patru meciuri desfășurate poarta Metalului a fost apărată de Vlad Ignat, adus și el în iarnă de la FC Brașov.

Pe aceeași temă