Grozav, la un pas să fie „deturnat” de la Dinamo de un club din Liga 2. Cine e personajul esențial pentru transfer: „Eram foarte aproape. Dacă nu era el, era jucătorul nostru”

Grozav, la un pas să fie

Gicu Grozav a semnat, marți, contractul cu Dinamo, dar a fost foarte aproape de a fi legitimat la „U” Cluj, ardelenii din Liga 2 oferindu-i un salariu asemănător cu cel pus pe masă de către roș-albi, în jur de 8.000 de euro, plus bonusuri.

„Era clar că atunci când a intervenit Dinamo, totul s-a terminat… Mi-am dat seama că e foarte greu, dar dacă era nemulțumit și nu voia să meargă acolo decât în anumite condiții… Știam că șansele sunt mici, dar am încercat. El a jucat și la U Cluj, era aproape de acasă, am zis: ‘Hai să încerc’. Eram aproape. Dacă nu-l lua Niculescu, de fapt dacă nu venea Claudiu la Dinamo, probabil că acum Grozav era deja jucătorul nostru”, a spus Ioan Sabău, managerul general al Universității Cluj, pentru ProSport.

„Ei au fost împreună la U Cluj, cred că l-a și promovat pe Gicu la U Cluj. Au rămas în relații foarte bune și atunci era normal să aleagă Dinamo. Plus, că de acolo sunt șanse mai mari să ajungă la națională”, a mai spus oficialul „studenților”.

Gicu Grozav a mai fost dorit de Hermannstadt, Petrolul și „U” Cluj. El a semnat cu Dinamo din postura de liber de contract, ultima dată evoluând la Bursaspor.

Pe aceeași temă