Țintele Iașiului: Nanu și Liviu Mihai de la revelația Unirea Slobozia

Țintele Iașiului:** Nanu și Liviu Mihai de la revelația Unirea Slobozia

CSMS Iași s-ar putea întări în această pauză competițională cu doi jucători de la una din contracandidatele la șefia seriei I, Unirea Slobozia. Președintele executiv Florin Prunea a confirmat că poartă tratative cu mijlocașul Liviu Mihai și atacantul Emil Nanu, cei doi având acceptul grupării ialomițene de a negocia cu moldovenii.

„Suntem în discuții cu Liviu Mihai și Emil Nanu, de la Unirea Slobozia. Jucătorii au acceptul clubului de a negocia cu noi. Sunt doi jucători pe care ni-i dorim și sperăm să ne înțelegem în privința contractelor. Vom face oferte concrete celor doi jucători și sperăm să ajungem la un acord”, a declarat președintele executiv Florin Prunea.

Ieșenii se reunesc vineri

Lotul grupării din Copou se va reuni la pregătire vineri dimineață, antrenorul Marius Lăcătuș urmând să se întâlnească cu jucătorii pentru prima dată în acest an, la ora 10.30. Echipa se va pregăti în Copou câteva zile, iar pe 16 sau 17 ianuarie se va pleca în primul cantonament, la Cheile Grădiștei. Elevii lui Marius Lăcătuș vor efectua vizita medicală în zilele de 13 și 14 ianuarie, la Policlinica Sportivă din Iași.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă