Țigănașu rămâne la Iași, transferul lui Davide Dias a căzut

Țigănașu rămâne la Iași,** transferul lui Davide Dias a căzut

Președintele CSMS Iași, Florin Prunea, a anunțat că a obținut împrumutul pentru încă un sezon al mijlocașului Alexandru Țigănașu, de la Astra Giurgiu. Totodată, oficialul din Copou a precizat că transferul lui Davide Dias a căzut.

„Am discutat cu oficialii echipei Astra Giurgiu și am obținut prelungirea împrumutului lui Alexandru Țigănașu pentru încă un sezon. În schimb, transferul lui Davide Dias a căzut, este un capitol închis pentru noi. Am adus până acum jucători care se pliază pe politica noastră de contracte. Sunt jucători experimentați, care sunt convins că ne vor ajuta în Liga I. Căutăm în continuare jucători pe posturile pe care avem nevoie deoarece nivelul Ligii I este mult peste liga secundă”, a declarat Florin Prunea.

Lăcătuș: „Nu joacă vârsta din buletin”

La rândul său, antrenorul Marius Lăcătuș s-a declarat mulțumit de achizițiile făcute până acum. „Băieții au avut doar 10 zile de vacanță, dar asta e, trebuie să ne conformăm programului. E bine, într-un fel, pentru că nu au pierdut din forma fizică. Sunt mulțumit de cele patru achiziții făcute și chiar dacă au cel puțin 30 de ani, pe mine mă interesează cum vor evolua ei. Pe teren nu joacă vârsta din buletin! Sunt fotbaliști cu experiență și sunt convins că ne vor ajuta. Mai suntem în discuții cu câțiva jucători, vedem ce putrem aduce. Va fi un sezon extrem de dificil, la final retrogradând șase echipe. Trebuie să avem un lot echilibrat, atât numeric, cât și valoric, fiind angrenați în trei competiții, campionat, Cupa Ligii și Cupa României”, a spus Marius Lăcătuș.

Cupa Ligii le-a dat programul peste cap

Președintele ieșenilor s-a arătat deranjat de faptul că primul meci din Cupa ligii se va juca la 16 iulie: „Este mai puțin de o lună până la primul meci din Cupa Ligii și noi nu știm cu cine vom juca, unde vom juca. În plus, noi ne făcusem un program de pregătire, potrivit căruia trebuia să ne întoarcem din al doilea cantonament al verii exact la data de 16 iulie. Așa trebuie să-l modificăm. Nu se pune problema să nu tratăm Cupa Ligii cu toată seriozitatea. Este o competiție, pe care noi o vom respecta”, a punctat Prunea, acesta fiind completat de antrenorul Marius Lăcătuș: „Noi trebuia să ne întoarcem din al doilea stagiu de pregătire la 16 iulie, exact când se joacă primul meci din Cupa Ligii. Așa, suntem nevoiți să ne întoarcem la 13 iulie. Nu vom mai juca ultimul meci amical, ci unul oficial. Dacă așa s-a hotărât, nu avem ce face. Trebuie să respectăm competiția!”

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚

Pe aceeași temă