Temwanjera, disputat de Iași și Clinceni

Temwanjera,** disputat de Iași și Clinceni

Unul dintre cei mai buni jucători ai Vasluiului a devenit ținta a două echipe care au evoluat în sezonul trecut în seria I a Ligii 2. Astfel, Mike Temwanjera este dorit atât de FC Clinceni, cât și de CSMS Iași. Oficialii grupării ieșene au înaintat deja o ofertă concretă în acest sens, lucru confirmat și de jucător într-o declarație dată celor de la Vremea Nouă.

„Acum aștept să termine copiii școala pentru a putea pleca si noi într-o vacanță. Într-adevăr, mi-au făcut o ofertă, însă le voi răspunde săptămâna viitoare. Deocamdată, nimic nu e sigur.” a declarat africanul. În vârstă de 32 de ani, vârful a fost venit la Vaslui în 2007, fiind unul dintre cei mai vechi jucători ai moldovenilor. În total, africanul a adunat la Vaslui peste 200 de meciuri în campionat și în cupe, marcând 49 de goluri.

Ieșenii au confirmat interesul pentru atacantul Vasluiului prin vocea lui Prunea. „Am adus jucători care să joace și cu inima, vom mai aduce și alții. Temwanjera e una dintre soluții, mai discutăm și cu alții” a declarat presedintele nou promovatei în Liga 1.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă