Teleoacă, ultimul testat de CSM Câmpina

Teleoacă, ultimul testat** de CSM Câmpina

Singura echipă prahoveană de Liga a III-a care a început pregătirile de iarnă este CSM Câmpina, trupa pregătită de Daniel Chiriță reunindu-se la mijlocul săptămânii trecute. Încă de la primele ședințe de pregătire au apărut jucători în probe, dar și fotbaliști care, deja, au semnat contracte cu echipa prezidată de Dan Tănase, precum atacantul Gabriel Costin (ex-FC 1 Decembrie) și mijlocașul defensiv Alexandru Puchea (ex-Petrolistul Boldești).

În schimb, la capitolul jucători în probe, ultimul venit este mijlocașul Laurențiu Teleoacă, fost jucător la FC Clinceni – un mijlocaș central care a lăsat o impresie bună la „prima vedere”. „Este un fotbalist cu vârstă sub 21 ani pe care dorim să-l mai vedem la antrenamente și după aceea ne vom decide dacă îl legitimăm sau nu, în funcție și de pretențiile sale”, ne-a declarat directorul sportiv al echipei, Valeriu Nicoară. Același oficial a mai adăugat: În această săptămână vor mai veni câțiva jucători în probe, iar la finele săptămânii vom stabili lotul cu care vom intra în cantonament. Sâmbătă vom juca primul amical al perioadei de pregatire, în compania unui adversar pe care îl vom stabili zilele următoare. După acest joc vom intra în cantonament, timp de zece zile”.

Mai mult, conducerea clubului câmpinean așteaptă până mâine un răspuns din partea fundașului central Bogdan Panait, vizavi de acceptarea contractului propus, în caz contrar se va orienta spre altă „pistă”, astăzi fiind așteptată și o discuție cu fostul „oțelar”, Gabi Paraschiv, la revenirea acestuia din Irlanda.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă