Telenovela Ovidiu Petre – penultimul episod!

Ovidiu Petre s-a antrenat de mai multe ori cu ACS Poli Timișoara anul trecut. Bănățenii l-au dorit întotdeauna, însă fostul internațional a tot așteptat oferte din străinătate. Ieri, Petre s-a prezentat la reunirea lotului timișorean și e hotărât să joace în retur la echipa lui Vali Velcea.

 „Nu a semnat încă, dar am finalizat în mare contractul lui Ovidiu Petre. Urmează să semnăm”, a declarat Călin Rosenblum, managerul celor de la ACS.

Ovidiu Petre a recunoscut și el că se gândește serios să pună umărul din teren la promovarea echipei timișoreneîn Liga I. „Nu e nimic concret deocamdată, dar sunt aici și vreau să rămân aici. Rămâne să vedem dacă ne înțelegem. Am și alte oferte, dar nu e nimic serios. Oricum, am zis că dacă aș avea alte oferte din țară, Poli va avea întâietate. Mă gândesc să joc aici până la retragere. Am o vârstă și mi-aș dori să mp retrag acasă, pentru că acum sunt stabilit aici și aici mă simt acasă”, a spus fotbalistul care va împlini 31 de ani în luna martie.

O altă noutate în lotul lui ACS este sosirea atacantului macedonean Filip Petkovski (22 de ani), care a evoluat ultima dată la Horizont Turenovo, echipă aflată pe locul doi în campionatul din Macedonia.

După vacanță, potopul

Fotbaliștii de la ACS Poli au avut parte de o surpriză la revenirea din vacanță. Acoperișul zonei mixte din complexul „Dan Păltinișanu” (situată între sala de forță și vestiare) s-a prăbușit în urma unei ninsori puternice. Managerul Călin Rosenblum a dat asigurări că totul va fi reparat până la începerea campionatului, iar cel mai haios comentariu a fost al lui Ovidiu Petre. „Am trecut și peste sfârșitul lumii, nu e nicio problemă că s-a dus și asta”, a glumit fotbalistul.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă