Tătaru, dorit la Motru! „La Vâlcea mi s-a reproșat că îmi aranjam apărătorii!

Tătaru, dorit la Motru!** „La Vâlcea mi s-a reproșat că îmi aranjam apărătorii!

Sosit spre sfârșitul verii în Zăvoi, după ce CS Turnu Severin s-a desființat, gorjeanul Tătaru se impuse rapid ca titular în defensiva divizionarei secunde CSM Râmnicu Vâlcea, dar în partea a doua a turului a fost trecut pe banca de rezerve de Niculescu. Fundașul împrumutat de Pandurii Târgu Jiu nu-și explică nici acum motivul pentru care n-a mai intrat în planurile tehnicianului, care nu i-a dat nicio explicație logică pentru decizia luată.

„A fost bine la început. M-am acomodat repede, am jucat în primele 5 etape, am dat și un gol cu UTA, dar apoi, fără să mi se ofere o explicație, nu am mai fost băgat să joc. Singurul lucru care mi s-a reproșat a fost că de ce am stat să-mi aranjez  apărătorii, după ce am dat drumul la minge, în urma unei alunecări în timpul  amicalului cu echipa de județ Hidroelectrica Vâlcea!”, a declarat Tătaru, pentru Ediție Specială.

Fundașul de 25 de ani nu știe care va fi următoarea destinație, dar ia în calcul și un transfer la Motru. „Mai am contract încă un an și jumătate cu Pandurii, dar nu cred că voi fi oprit nici de data aceasta în lot . Am vorbit cu ei și aștept. Ar mai fi și varianta Motru. Minerul este acum pregătită de nea Gabi (n.r. – Gabriel Zahiu), care a fost antrenorul meu la Pandurii II și cu care m-am înțeles foarte bine. M-a sunat să merg ca să-l ajut și i-am promis că dacă nu voi prinde un contract în Liga I, voi veni la Motru. Chiar dacă e pe ultimul loc, echipa se poate salva de la retrogradare în play-out”, a precizat Tătaru

 

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă