„Tassotti”, aproape de Național Sebiș

Plecările în serie a jucătorilor importanți continuă la FC Zalău, astfel că după despărțirea de Victor Dobrescu, Mihai Bode, Vlad Negrean și Raul Stanciu, un alt jucător important și-a reziliat contractul. Cosmin Sabou nu a acceptat nici el noua propunere a conducerii în ceea ce privește salariul, astfel că zilele trecute și-a luat actele și a devenit liber.

„În condițiile oferite de club nu puteam rămâne. Am o vârstă și un salariu așa mic nu puteam să accept. Păcat că s-a ajuns în această situație, dar conducerea știe cel mai bine ce dorește să facă pe viitor”, a spus Cosmin Sabou, cel care și în vară s-a mai despărțit de FC Zalău și a fost aproape să semneze cu Arieșul Turda, dar după care s-a reîntors la clubul zălăuan.  Acum, Tassotti a luat o decizie finală și în zilele următoare, cel mai probabil va semna cu o altă echipă.

„Cale de întoarcere nu mai este. Eu consider că mi-am făcut datoria la FC Zalău. Voi analiza ofertele și voi da curs celei mai convenabile”, a mai spus jucătorul, care până acum a mai jucat pentru Armătura Zalău, Liberty Salonta, FC Bihor, Unirea Alba Iulia și Gaz Metan Mediaș. Cu ultima formație a jucat pe prima scenă a fotbalului românesc.

 

Sursa: Sportul Sălăjean

 

Pe aceeași temă