Țapoș: „Tehnic și uman, eu nu aș fi renunțat la Smaranda”

Țapoș: „Tehnic și uman,** eu nu aș fi renunțat la Smaranda

Printre utiștii anunțați că nu mai fac parte din planurile clubului „textilist” din retur a fost și Mădălin Smaranda. Portarul de 28 de ani mai avea contract cu UTA până în vara lui 2013, dar acum trebuie să-și caute o altă destinație. Timișoreanul a plecat în vacanță acasă, la Timișoara și așteaptă să se încheie campionatele în România și Ungaria pentru a-și găsi un alt club.

Până una alta, Dan Țapoș a rămas să se ocupe doar de Remo Amadio (nici el prea sigur de locul său în lotul pentru retur) și tânărul Andrei Cioară. Antrenorul cu goal-keeperii din Calea Aurel Vlaicu nu dorește să comenteze decizia luată la nivel de conducere, da spune că, din punctul său de vedere, Smaranda ar fi trebuit să rămână la echipă. „Pe mine nu m-a întrebat nimeni când s-a luat această hotărâre. Personal, nu aș fi renunțat la el, fiindcă, după cum am mai spus, îl consider pe Smaranda un portar bun și un om de caracter. Dar, pe de altă parte, nu cunosc exact politica clubului și prin urmare nu vreau să fac alte considerații pe acest subiect. O să mă conformez și o să antrenez ce mi se pune la dispoziție. Bineînțeles, cu condiția să fiu menținut la club”, spune tehnicianul cu portarii al „Bătrânei Doamne”.

Acesta a apucat să discute telefonic cu Samaranda după decizia luată de conducerea clubului și l-a sfătuit să rămână cu capul sus și să meargă mai departe pe drumul său. „Era supărat, cum să fie altfel? Nu te poți simți bine când, pe undeva, ieși pe ușa din dos de la o echipă pentru care ai lucrat doi ani și jumătate. Dar, i-am spus să fie tare, să meargă pe drumul său, căci viața nu începe și se termină cu UTA”, a adăugat Țapoș.

În fine, valorosul antrenor cu portarii se bucură pentru unii dintre foștii săi elevi, care au avut un an 2012 destul de bun. „Bălgrădean, la Dinamo, Bordea, la FC Olt, Bujor, la Gloria și, mai nou, Mutu, la FC Brașov m-au dat satisfacții văzându-i apărând bine. Aș dori să confirme și în continuare și să ajungă acolo unde-și doresc fiecare”, a încheiat Dan Țapoș.

 

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă