Tănasă: „M-a încântat siguranța și corectitudinea de la Vâlcea”

Tănasă:**

Revenit la Vâlcea după 10 ani, atacantul Ciprian Tănasă (31 ani) se gândește la promovarea în primul eșalon. Vârful a venit în „Zăvoi” din postura de jucător liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Mioveni.

„Sunt foarte bucuros că revin la Vâlcea, unde am jucat și la începutul carierei, am venit cu inima deschisă, sper să facem treabă bună și de ce nu, să ne gândim la promovare. Conducătorii de la CSM au fost primii care m-au contactat, chiar după ce s-a terminat prima parte a campionatului. Pentru mine a contat mult, am ținut cont, pentru că am mai avut ulterior discuții cu alte cluburi. Colegii de la Pitești mi-au spus că la CSM sunt oameni serioși, lucrurile așezate, cu gândul de promovare, pe mine m-a încântat siguranța și corectitudinea care se cunoaște că este la Vâlcea. Sper că prin venirea mea și apoi a încă 1-2 jucători să fim o candidată serioasă la promovare. Am jucat contra Vâlcei, CSM e o echipă bună, deși ne mai trebuie câțiva jucători, suntem cam puțini”. a declarat experimentatul atacant.

Vârful venit de la Mioveni crede că echipa Primăriei din Bănie este principala favorită la accederea în Liga I: „CS U Craiova e o forță, are prima șansă, dar în fotbal nu se știe niciodată. CS U, ASA și Bistrița sunt echipele care au șanse la promovare, alături de noi”.

Articol scris de Adi GEORGESCU

 

Pe aceeași temă