Tameș pune condiții pentru a-și rezilia contractul!

13 Jan. 2012, 15:50 Bursa transferurilor
Tameș pune condiții** pentru a-și rezilia contractul!

Mijlocașul echipei FC Timișoara Iulian Tameș a declarat, vineri, că oficialii grupării bănățene i-au propus rezilierea contractului scadent la finalul acestui sezon, dar a precizat că va accepta doar dacă i se vor plăti restanțele salariale, transmite corespondentul Mediafax.

„Mi s-a propus rezilierea, dar nu știu ce să zic, dacă voi pleca sau nu… Dacă nu se mai vrea din partea lor, nu o să accept să merg degeaba acolo. Dar dacă nu o să găsesc nimic o să rămân până în vară, până când mai am contract. Duminică mă duc să discut. Mie dacă îmi dau ce au să îmi dea ca bani e OK, pentru că sunt câteva luni din urmă de primit. Dacă plec de acolo voi căuta o variantă în Liga I”, a spus Tameș.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a adăugat că sunt șanse foarte mici să se realizeze un transfer la Dinamo deoarece nu l-a contactat nimeni oficial din partea grupării „alb-roșii”. „A fost ceva cu Dinamo, dar nimic concret. Au fost niște discuții, doar atât. Șansele de a ajunge la Dinamo sunt mici, ba chiar cred că nu e nicio șansă să se concretizeze ceva pentru că nu m-a contactat nimeni oficial de la Dinamo”, a explicat Iulian Tameș, care în cariera sa a câștigat un titlu de campion și trei Cupe ale României cu echipa Dinamo.

Sursa: Mediafax

13 Jan. 2012, 15:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă