Szabolcs Szekely a semnat cu UTA Bătrâna Doamnă. „Ne va ajuta foarte mult să ne îndeplinim obiectivul”

Szabolcs Szekely a semnat cu UTA Bătrâna Doamnă.**

Conducerea clubului UTA Bătrâna Doamnă a ajuns, luni seară, la un acord cu fostul atacant al echipei ACS Poli Timișoara, Szabolcs Szekely. Jucătorul de 29 de ani s-a despărțit amiabil la începutul lunii ianuarie de liderul Seriei a II-a a Ligii 2 și urma să semneze cu Honved Budapesta. Transferul în Ungaria nu s-a mai realizat din cauza ofertei primite ce nu l-a mulțumit.

Fostul golgheter al bănățenilor în Liga 1, cu 11 goluri, bifase doar patru prezențe în actualul sezon pentru ACS Poli, iar acum face pasul la o echipă din județul rival Timișului. Szekely va juca din retur în Arad după ce a semnat un contract cu UTA Bătrâna Doamnă, echipă aflată pe locul 3 în Seria a IV-a a Ligii 3 și are ca obiectiv promovarea.

„Un atacant foarte bun, de careu, din punctul meu de vedere cred că ne va ajuta foarte mult să ne îndeplinim obiectivul promovării. Are simțul porții, multă experiență, a dat multe goluri și în Liga I. Un transfer foarte reușit, chiar mi-am dorit să vină la noi, când am auzit că există posibilitatea”, a comentat, pentru sportarad.ro, Claudiu Drăgan, ofițerul de presă al arădenilor.

Szekely a făcut marți dimineață cunoștință cu noii săi coechipieri, iar miercuri ar putea să joace primul meci în tricoul roș-alb. UTA BD merge la Șiria unde, de la ora 12:00, primește vizita Olimpiei Satu Mare. Sâmbătă, echipa antrenată de Roland Nagy va evolua într-un meci test, cu FC Bihor.

Atacantul născut la Aiud a mai jucat în cariera sa pentru Gloria Bistrița, Oașul Negrești, Apulum Alba Iulia, FCM Câmpina, Unirea Urziceni, CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, CFR Timișoara, Arieșul Turda, ACS Recaș și ACS Poli Timișoara.

11 goluri în 32 de meciuri a bifat Szabolcs Szekely pentru ACS Poli în sezonul trecut, atunci când echipa a evoluat în Liga 1

Pe aceeași temă