Șuleru, ultimul rapidist înregimentat de Sporting

25 Aug. 2012, 12:09 Bursa transferurilor
Șuleru,** ultimul rapidist înregimentat de Sporting

După Oniu, Hrimiuc și Stănescu, Sporting a mai legitimat ieri un fotbalist de la Rapid, pe Gabriel Șuleru. Mijlocașul în vârstă de 27 de ani s-a despărțit de „ceferiști” imediat după meciul amical cu FC Botoșani disputat la mijlocul săptămânii, iar a doua zi participa deja la prima ședință de pregătire împreună cu noii săi colegi de la Sporting.

„L-am luat pe Șuleru pentru că este un fotbalist pe care noi îl știm foarte bine, iar faptul că se cunoaște deja cu majoritatea jucătorilor din lotul nostru îl va ajuta să se integreze mai repede în colectiv. Chiar dacă noi suntem un club care pune accent pe formarea fotbaliștilor tineri, aceștia din urmă nu pot crește în valoare decât având alături de fotbaliști cu experiență”, a declarat Ciprian Anton, managerul celor de la Sporting.

Alb-verzii l-au mai transferat ieri de la Ceahlăul Piatra Neamț pe campionul național de juniori Alexandru Ivan, un fotbalist de perspectivă, deținut în coproprietate de suceveni și de gruparea nemțeană.

Revenind la programul de pregătire al formației sucevene, Sporting a susținut ieri după amiază un meci amical, în deplasare, cu CSM Pașcani, încheiat cu victoria alb-verzilor cu scorul de 2-0. „Alb-verzii” și-au asigurat victoria prin golurile marcate de Ferariu (40) și Buziuc (70).

Pentru Sporting au evoluat: Butnariu – Oniu, Ferariu, Kuruc, Pantea – Filip – Azăhărioaie, Apetri, Lumaicu, Bagu – Buziuc. Pe parcurs au mai intrat: Hantescu, Ivan, Hrimiuc, Șuleru, Paiuș, Stănescu, Strugariu și Adrian.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

25 Aug. 2012, 12:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă