Sucevenii legitimează trei jucători bulgari înaintea meciului de la Buzău. Costel Ilie testează și un mijlocaș nigerian

Sucevenii legitimează trei jucători bulgari înaintea meciului de la Buzău.** Costel Ilie testează și un mijlocaș nigerian

În luptă pentru evitarea retrogradării, Rapid CFR Suceava încearcă să-și întărească lotul în ultimele etape rămase de disputat din acest sezon. Gruparea lui Costel Ilie se află momentan pe loc de baraj de menținere, dar bătălia va fi foarte aprigă în cele opt meciuri care mai sunt din play-out.

Pentru a-și întări lotul, sucevenii au apelat la jucători stranieri pe care să-i testeze și să-i legitimeze cât mai rapid. Momentan, în lotul rapidist ca noutăți se regăsesc fundașul englez Kyle Richard Bailey, sosit încă de săptămâna trecută, și mijlocașul nigerian Osaile Olumide Samuel (23 ani), veni luni și care ultima dată a evoluat în campionatul maltez.

Mai mult, Bogdan Tudoreanu, noul președinte al Consiliului de Administrație al clubului Rapid CFR Suceava, a declarat pentru Gazeta de Suceava că în cursul zilei de marți va înregistra la FRF transferurile a trei jucători bulgari impresariați de Eutin Bojin. Este vorba de atacantul Georgi Stefanov (27 ani – foto) și de mijlocașii Plamen Tabakon (21 ani) și Peio Batinov (25 ani). „Marți dimineață ne vom prezenta la Federație pentru a perfecta actele de transfer. Nu cred că vom întâmpina probleme pentru că, fiind bulgari, sunt jucători comunitari”, a spus Tudoreanu.

Rapid CFR Suceava întâlnește sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare, în etapa a 3-a a play-out-ului, una dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare, Gloria Buzău. Echipa lui Viorel Ion are un punct în plus față de suceveni, astfel că se anunță un meci extrem de disputat.

 
Pe aceeași temă