Sucevenii încep azi antrenamentele. Doi jucători de la Botoșani sunt așteptați să se alăture lotului

Sucevenii încep azi antrenamentele.** Doi jucători de la Botoșani sunt așteptați să se alăture lotului

Vacanța a luat sfârșit și pentru fotbaliștii fostei echipe Rapid CFR Suceava, actuala FCM Suceava. Ieri, jucătorii suceveni au revenit la stadionul Areni, dar nu au ieșit pe teren, în program fiind doar o ședință cu staff-ul clubului, în care s-a discutat programul de pregătire ce urmează, dar și problemele existente în acest moment la club.

Astăzi, de la ora 10.00, fotbaliștii suceveni au programat primul antrenament de după vacanță, pe stadionul Areni, ocazie cu care în lot vor sosi mai mulți jucători pe care oficialii echipei intenționează să-i vadă și eventual cu care să semneze contracte. Primul dintre aceștia este Florin Burcea, un mijlocaș central ce a fost la Dinamo II București, urmat de Marius Matei, un atacant ce a mai jucat pentru FC Botoșani și Dunărea Galați.

La Suceava vor sosi și doi jucători ce aparțin formației FC Botoșani, fundașul central Ionuț Ursu și atacantul Cătălin Vraciu, ambii în vârstă de 25 de ani.

Oficialii suceveni sunt în discuții și cu Claudiu Ionescu, un mijlocaș central ce a fost pe la Steaua, iar ultima dată a evoluat la Brăila, dar și cu Alex Gheorghiu, jucător ce nu a putut ajunge din cauza unei entorse. Mai mult, sucevenii își doresc și au șanse să aducă la echipă un atacant din Brazilia în vârstă de 21 de ani.

Moldovan: „Am reușit să fim cu salariile la zi”

Conform președintelului Dumitru Moldovan, după antrenamentul de astăzi, fotbaliștii echipei locale își vor primi salariile pe luna iunie. Mai mult, oficialii clubului așteaptă a doua tranșă din banii de la Primăria Suceava, pentru a ajunge la zi și cu premierile din sezonul trecut.

„Încă n-am primit a doua tranșă de la primărie, dar domnul primar ne-a promis că se va rezolva cât de curând. Noi am depus justificările pentru banii cheltuiți din prima tranșă, de 300.000 de lei, și sperăm ca în această săptămână să vină și banii. În acest an am încercat și am reușit să fim cu salariile la zi, chiar dacă ne-am și împrumutat. Mâine, după antrenament, fotbaliștii vor primi salariul pe luna iunie, rămânând ca din a doua rată de la primărie să plătim și primele pentru 10 puncte câștigate în campionatul trecut”, a explicat președintele clubului FCM Suceava, Dumitru Moldovan.

Sursa: Monitorul de Suceava

Pe aceeași temă