Sucevenii au renunțat la transferurile lui Boboc și Gorovei, însă au ajuns la un acord pentru alți doi jucători

Sucevenii au renunțat la transferurile lui Boboc și Gorovei,** însă au ajuns la un acord pentru alți doi jucători

Rapid Suceava a renuntat la ideea inregimentarii mijlocasilor Dragos Boboc (foto) si Cosmin Gorovei, dupa ce niciunul dintre cei doi nu a reusit sa-l impresioneze pe antrenorul Ovidiu Murariu in cele doua meciuri amicale disputate pana acum de „ceferisti”, cu Kosarom Pascani (2-1) si Ceahlaul Piatra Neamt (0-6).

Pe de alta parte, conducatorii „alb-visiniilor” a ajuns la un acord de principiu cu omologii lor de la Sporting Suceava pentru imprumutul pana in vara a jucatorilor Constantin Ferariu si Cornel Cainari.

Rapid a avut programat astăzi, de la ora 11:00, ultimul meci de verificare inainte de plecarea echipei in cantonamentul de la Vatra Dornei. Astfel, „ceferistii” au evoluat pe terenul celor de la FCM Dorohoi.

Cu ocazia amicalul de peste Siret, antrenorii suceveni au avut ocazia sa-l vada pentru prima oara la lucru si pe Sebastian Chitoasca, un mijlocas stanga in varsta de 20 de ani, pe care conducerea Rapidului intentioneaza sa-l aduca sub forma de imprumut de la gruparea Ceahlaul Piatra Neamt.

Până la startul sezonului de primăvară, programat pe data de 9 martie, Rapid va mai juca meciuri test cu Kosarom Pașcani pe 16 februarie, pe 20 februarie cu Sporting Suceava, cu Ceahlăul II Piatra Neamț pe 23 și 27 februarie și cu Petrotub Roman, pe 1 martie.

Sursa: Gazeta de Suceava

Pe aceeași temă