Sucevenii au mari așteptări de la Șvichi: „Este un câștig pentru noi”

Sucevenii au mari așteptări de la Șvichi:**

Rapid CFR Suceava își pune mari speranțe în ultima achiziție pe care a făcut-o. Armand Șvichi a semnat la începutul săptămânii un contract valabil până în vară cu gruparea din Liga 2 și, potrivit spuselor antrenorului principal Bogdan Tudoreanu, așteptările de la el sunt foarte mari. Jucător polivalent, ce poate evolua atât la mijloc, cât și în atac, Șvichi a fost dorit încă de la începutul acestui sezon la Suceava, însă transferul său de la FC Botoșani s-a obținut abia acum. Cum ceilalți componenți ai lotului ce se încadrează la categoria Under 19 nu au impresionat în acest tur, Arman Șvichi este văzut ca un posibil titular.

„Noi am vrut să-l luăm pe Șvichi încă de astă-vară. A venit abia acum și cred că este un câștig pentru noi, mai ales că jucătorii sub 19 ani pe care i-am folosit în acest sezon nu au dat randament. Sper să se acomodeze cât mai repede la Suceava. Se antrenează de marți cu noi, iar din ce afirmă el, este la 80 la sută din capacitate din punct de vedere fizic. Sper să rezolvăm problemele cu actele pentru a-l include în lotul pentru meciul de sâmbătă cu Pojorâta”, a declarat pentru gazetasv.ro, antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Șvichi e rădăuțean de origine, a început fotbalul în orașul natal, la Clubul Sportiv Școlar, la 14 ani a ajuns la Academia de Fotbal a lui Gică Popescu, iar doi ani mai târziu a ajuns în Italia, la Novara Calcio. Evoluțiile de la acest ultim club l-au adus în atenția selecționerilor naționalelor de juniori ale României, iar mai apoi s-a transferat în Liga 1 la FC Botoșani, club pentru care a evoluat de șase ori. Acum a fost împrumutat la Rapid CFR Suceava pentru a putea juca.

Șvichi s-a antrenat marți pentru prima dată alături de noii săi colegi și are șanse reale să debuteze în tricoul Rapidului în confruntarea de la Pojorâta, cu Bucovina, sâmbătă, de la ora 11:00.

Pe aceeași temă