Suceava vrea un jucător Under 19 de la FC Botoșani. Rapid ar putea avea un investitor surpriză

Suceava vrea un jucător Under 19 de la FC Botoșani.** Rapid ar putea avea un investitor surpriză

Aflată în vacanță, echipa de fotbal Rapid CFR Suceava se află în plină campanie de achiziții pentru definitivarea lotului cu care va aborda noul sezon din Liga a II-a. Dacă, inițial, tehnicienii echipei au stabilit reunirea lotului pentru miercuri, 8 iulie, se pare că aceasta va fi amânată până luni, 13 iulie, din diferite motive. Mai mult, și startul noului sezon s-a amânat cu o săptămână, deși inițial se preconiza data de 22 august.

Tot în aceste zile, oficialii echipei sucevene se află în discuții cu cei de la FC Botoșani pentru împrumutul rădăuțeanului Armand Șvichi (foto), un jucător născut în anul 1996 și care ar ocupa unul dintre locurile Under 21. „Am vorbit cu cei de la Botoșani pentru împrumutul lui Armand Șvichi, un jucător sub 21 de ani ce ar fi o soluție foarte bună. El a plecat în Israel să vadă dacă semnează o înțelegere acolo și, dacă nu, vom primi un răspuns din partea lui până la finalul săptămânii. În același timp vrem să-l aducem pe Vlad Hînțescu, portar născut în 1995 ce este din Suceava și a mai fost acum două sezoane la noi, el fiind jucătorul Academiei Gheorghe Hagi, iar în ultimul sezon activând la Voluntari. În plus vom mai aduce 7-8 jucători proveniți de la LPS-urile din zonă, pentru a avea mai multe alternative la jucătorii sub 21 de ani”, a explicat, citat de Monitorul de Suceava, președintele clubului Rapid CFR Suceava, Dumitru Moldovan.

Rapidiștii speră la sprijin financiar de la „un potent om de afaceri”

Președintele rapidiștilor a mai adăugat că-n aceste zile se află în discuții cu un important om de afaceri, care ar vrea să vină lângă echipă. „Probabil va mai veni cineva lângă echipă, un potent om de afaceri, și sperăm că astfel vom rezolva mult mai ușor problemele de ordin financiar. Pot să spun doar că este cineva din zonă. Săptămâna aceasta vom primi răspunsul final, iar în funcție de acesta ne vom concentra pe pregătirea campionatului. Nu am definitivat discuțiile cu jucătorii pe care ni-i dorim tocmai din acest motiv. Probabil are și dumnealui propuneri și trebuie să ținem cont de ele. Dacă vine cineva la echipa ca să te ajute, nu vrea să te zbați la retrogradare, vrea să fii în față și să te bați la promovare”, a anunțat, citat de Gazeta de Suceava, Moldovan.

Rapid CFR Suceava supraviețuiește din spijinul financiar primit de la autoritățile locale. În prima jumătate a anului în contul clubului a intrat suma de 5 miliarde de lei vechi, iar dacă se vor îndeplini criteriile de performanță impuse de primărie s-ar putea încasa până la 7 miliarde.

Pe aceeași temă