Strugariu, aproape de o revenire pe Areni: „Se va putea impune în echipă”

Strugariu, aproape de o revenire pe Areni:**

Începând de miercuri, antrenorii Rapidului, Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriță și Laurențiu Andrieș, au sub comanda lor la antrenamente un nou jucător. Este vorba de Cătălin Strugariu, un mijlocaș în vârstă de 20 de ani, sucevean la origine, care a început fotbalul la Sporting Suceava, iar în ultimele trei sezoane a făcut parte din lotul grupării de Liga a II-a SC Bacău.

„Cătălin este un fotbalist tânăr, cu certe calități, pe care noi îl cunoaștem foarte bine. Are și avantajul că este localnic, un produs al fotbalului sucevean, așa că nu va avea probleme să se integreze în colectiv. Am încredere în el că se va putea impune în echipă și ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Strugariu va avea ocazia să debuteze în tricoul grupării sucevene sâmbătă, când fotbaliștii consacrați din lotul Rapidului vor susține un joc test, în deplasare, cu Silva Udești, începând cu ora 12:00.

Tot sâmbătă, dar de la ora 10:00, o echipă alcătuită din jucătorii veniți în probe la Rapid se va confrunta la Moara, de la ora 10.00, cu juniorii din pepiniera proprie, pregătiți de Florin Cristescu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă